Pazar Eğitim Vakfı Burs Başvuruları Başladı

Pazar Eğitim Vakfı Burs Başvuruları Başladı

Pazar Eğitim Vakfı, 100 üniversite öğrencisine aylık 200'er TL burs verecek.

2020-2021 eğitim-öğretim yılı öncesi Pazar Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı.  Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi başkanlığında yapılan toplantıya yönetim kurulu üyeleri olan Belediye Başkanı Ahmet Basa, Mal Müdürü Cengiz Alper, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel ve İş adamı Aykan Atabey katıldı. Toplantı sonrası bu yıl şartlara uyan 100 üniversite öğrencisine burs verileceğine vurgu  yapılarak açıklamalarda bulunuldu.


Toplantıda alınan karara göre 2020-2021 Eğitim öğretim yılı için toplamda 100 öğrenciye aylık 200,00 TL olmak üzere 8 ay süreyle burs verilecek.


Gerekli Başvuru koşulları ve formu Pazar Eğitim Vakfının www.pazaregitimvakfi.org.tr adresinden ve Pazar Kaymakamlığının www.pazar.gov.tr adresinden yayınlanacak. Öğrenciler müracaatlarını 30.09.2020 tarihine kadar Kaymakamlık Binası 4.katta bulunan Pazar Eğitim Vakfına bizzat kendileri veya aileleri tarafından teslim etmiş olmaları gerekiyor.


Toplantı sonrası yapılan açıklamada;
"Vakfımız siz değerli iş adamlarımız, esnaflarımız, eğitim gönüllülerimiz, milli eğitim camiamız ve hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile güzel yerlere gelmeye başlamış olup destek verilmeye devam edildiği takdirde Pazarlı olan ve gelecekte Pazar’ın gelişimine katkı sunan öğrencileri beraber yetiştirmiş olacağız.


Bu nedenle vakfımıza katkı sağlamak isteyen kişiler;Pazar Eğitim Vakfını ziyaret ederek vakfımıza üye olabilir ve Pazar Eğitim Vakfının TR29 0001 0002 5125 6212 5150 02 IBAN nolu hesabına bağışta bulunabilirler.


Vakfımız ile ilgili her türlü bilgiye Vakıf Mali sekreteri Semiha Kandemir ve İdari sekreteri Recep Şahingöz'den ulaşabilir,tüzüğümüzü ve yapılan faaliyetleri yine www.pazaregitimvakfi.org.tr  internet  adresinden takip edebilirsiniz." denildi.


İletişim:
Vakıf Mali Sekreteri Semiha KANDEMİR 0464 612 54 54
Vakıf İdari Sekreteri Recep ŞAHİNGÖZ  0464 612 10 74-205
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.