PAZAR TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI NEŞET ÇAKIR, DÜNYANIN VE TÜRKİYE’NİN EN İYİ GÖRSEL GÜZELLİĞİNE SAHİP RİZE – ARTVİN HAVALİMANI’NIN GÜZELLİĞİ PAZAR İLÇESİNDE YAKINDA BAŞLANACAK OLAN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ İLE TAÇLANACAK

PAZAR TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI NEŞET ÇAKIR, DÜNYANIN VE TÜRKİYE’NİN EN İYİ GÖRSEL GÜZELLİĞİNE SAHİP RİZE – ARTVİN HAVALİMANI’NIN GÜZELLİĞİ PAZAR İLÇESİNDE YAKINDA BAŞLANACAK OLAN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ İLE TAÇLANACAK

Pazar İlçesinde Kentsel Dönüşüm için düğmeye basıldı

Başkan Çakır, Pazar İlçe merkezinde yıllardan beri konuşulan kentsel dönüşüm konusunda önemli bilgiler verdi. 

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır,  konu hakkında açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; 

neset-cakir.jpg

“ Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Pazar İlçemiz görselliği ile Türkiye’de eşi olmayan havalimanına kavuştu.  Bugün son 7 – 8 senedir Pazar’da kentsel dönüşüm konusunda bir adım ilerlemedi. Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanımız, ilçe Başkanımız ve il genel meclis üyeleri ile beraber Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına gidip, Genel Müdür Muavini Mustafa Bakır’ı ziyaret ettik.  Bize kendisi ; “Pazar’ı en yakın zamanda ele alacağını” söyledi. Pazar Belediyesi pasajından başlayıp, Hava Radarı komutanlığına kadar yıkılıp, yenileneceğini söyledi.

pazar-1.jpg

Bu konuyu geçen hafta ilimize ziyarete gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum, İlimizin Milletvekilleri Sayın Bakan Hayati Yazıcı ve Sayın Bakan Osman Aşkın Bak’a da arz ettim. 8 senedir bir adım ilerlemeyen bu konu hakkında kendilerine geniş bilgiler verdim. Gelinen noktada Rize’mizin merkez ve ilçelerinde çok büyük yatırımlar yapıldı, yapılmaya da devam ediyor. Fakat maalesef Pazar İlçemiz bundan hiç faydalanamadı.

pazar-2.jpg

Sayın Bakanlarımız sağ olsun ilgilendiler ve benim yanımda sayın Genel Müdür muavini ’ne de talimat verdi. Bir an önce Pazar’ın ele alınması konusunda düğmeye basıldı diyebilirim. Hatta Pazar ilçemizde bulunan eski bir otel istimlak edildi.  Genel Müdür Muavini Sayın Mustafa Bakır’ın da bu senenin sonunda bu işlemlerin bitirileceğini bize arz etti. İnşallah en kısa sürede Pazar’ın görselliğini yenilenecek. Bugün Uluslararası bir havalimanına sahip olan Pazar ilçemizin aynı havalimanı görselliğinde olduğu gibi çok güzel olacak. Bu konuda her kesimden destek bekliyoruz. “ ifadesini kullandı.

pazar-3.jpg

HABER: SELİM DENİZALP

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.