Prof. Dr. Reşat Kasap’ın Acı Günü

Prof. Dr. Reşat Kasap’ın Acı Günü

RİZE ESKİ BELEDİYE BAŞKANI VE GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. REŞAT KASAP’IN ANNESİ FAHRİYE KASAP HAYATINI KAYBETTİ

Rize eski Belediye Başkanı ve Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın annesi Fahriye Kasap hayatını kaybetti. Bir süredir yaşlılığa bağlı kronik rahatsızlıklarla mücadele eden Fahriye Kasap’ın çoklu organ yetmezliği nedeniyle vefat ettiği öğrenildi.

Rize’nin Derepazarı ilçesine bağlı Bahattinpaşa Köyü sakinlerinden merhum Alibey Kasap’ın eşi olan Fahriye Kasap, aynı zamanda Prof. Dr. Reşat Kasap ile merhum Osman, Ömer, İsmail ve Mustafa Kasap’ın annesiydi.

Kasap ailesini yasa boğan vefat haberi, sevenleri ve yakın çevresinde büyük üzüntü oluşturdu.

Merhume Fahriye Kasap için cenaze töreni 6 Haziran 2026 Cumartesi günü Derepazarı ilçesinde düzenlenecek. İkindi namazının ardından Derepazarı Belediyesi önünde kılınacak cenaze namazı sonrası Fahriye Kasap’ın naaşı, Bahattinpaşa Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.