Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile ÇAYKUR Arasında Eğitimde İş Birliği Protokolü

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile ÇAYKUR Arasında Eğitimde İş Birliği Protokolü

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) ile ÇAYKUR Genel Müdürlüğü arasında lisansüstü eğitimde iş birliği protokolü düzenlendi.

İmza töreninde ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ve RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman birer konuşma yaptılar.
ÇAYKUR Genel Müdürü konuşmasında: “Bu protokol ile Rize’mizin güzide kurumlarının biri olan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin sahip olduğu bilgi birikimi ve tecrübelerinden istifade edeceğiz. Amacımız, yönetici, teknik ve idari personelimizin kişisel, mesleki ve yönetsel niteliklerinin geliştirilmesine katkı sağlamak. Bu çerçevede eğitimde iş birliği protokolü imzaladık. Her iki kuruma da hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

l-3589-20220405093020375079.jpeg
Rektör Karaman ise konuşmasında; “Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve ÇAYKUR ilimizin ve ülkemizin iki önemli kurumudur. Her iki kurum da ilimize ve ülkemize önemli katkılar sunmaktadır. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olarak ÇAYKUR Genel Müdürlüğü ile birçok konuda iş birliği yaptık. Özellikle Üniversitemizin ihtisas alanı olan çay konusunda bu güne kadar ÇAYKUR ile birlikte birçok proje yaptık. Birlikte yapmakta olduğumuz bazı projelerimiz ise devam etmektedir. Ben bu anlamda Üniversitemizle yapmış oldukları iş birlikleri ve vermiş oldukları destekler dolayısıyla ÇAYKUR Genel Müdürü Sayın Yusuf Ziya Alim’e ve onun nezdinde ÇAYKUR çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bugüne kadar Üniversitemize hep olumlu yaklaştılar ve destek verdiler.

l-3589-20220405093025343838.jpeg
Bugün burada Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İle Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Arasında Lisansüstü Eğitim ve İş Birliği Protokolü’nü imzalayacağız.
Bu protokolün amacı;  Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünün belirleyeceği yönetici, teknik ve benzeri idari personelin kişisel, mesleki ve yönetsel niteliklerinin geliştirilmesi için üniversitenin "İşletme Anabilim Dalı II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı’ndan yararlanması konusunda yapılacak iş birliğinin koşullarının ve kapsamının düzenlenmesi ve insan kaynağı potansiyeli ile kariyer uzmanlığının geliştirilmesidir. Üniversite olarak sahip olduğumuz bilgi birikimi ile ÇAYKUR Genel Müdürlüğü çalışanlarına destek vereceğiz. Onların alanlarında daha da gelişmelerine katkı sunacağız. İmzalayacağımız protokolün Üniversitemize ve ÇAYKUR’a hayırlı olmasını temenni ediyor ve tekrar Sayın Genel Müdüre bugüne kadar Üniversitemizle iş birliği içinde çalışma ve birlikte iş yapma konusunda göstermiş oldukları yapıcı tutumlar dolayısıyla bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.
Protokol imza törenine, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, RTEÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Bilgin, Prof. Dr. Adnan Yılmaz, Prof. Dr. Ahmet İshak Demir, RTEÜ Genel Sekreteri Adnan Er ile Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Ahmet Yanık katıldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.