Recep Tayyip Erdoğan Üniversite ile Rize Cumhuriyet Başsavcılığı arasında Yabancı Dil Eğitimi İş Birliği Protokolü imzalandı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversite ile Rize Cumhuriyet Başsavcılığı arasında Yabancı Dil Eğitimi İş Birliği Protokolü imzalandı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Öğretim Elemanları tarafından Rize Adliyesi’nde görevli Hâkim, Cumhuriyet Savcısı ve adaylarına yabancı dil becerilerinin geliştirilmesi için yabancı Dil Eğitimi İş Birliği Protokolü imzalandı.

Üç yıl geçerli olacak protokol çerçevesinde Üniversite Yabancı Diller Yüksekokulu öğretim elemanları tarafından Rize Adliyesi’nde görevli Hakim, Cumhuriyet Savcısı ve adaylarına, yabancı dil becerileri ile yabancı dil bilgilerinin geliştirilmesi için İngilizce Yabancı Dil eğitimi verilecek.

Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleştirilen iş birliği protokolü imza töreninde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Bilgin, Prof. Dr. Ahmet İshak Demir ile Prof. Dr. Adnan Yılmaz ve Üniversite Genel Sekreteri Adnan Er de hazır bulundu.

Protokolün her iki kuruma da hayırlı olması temennisinde bulunan Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Karaman, “Üniversite olarak ilimizde bulunan her kurum ve kuruluşa, her insana imkanlarımız ölçüsünde elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz, zaten üniversitelerin bir görevi de sahip oldukları bilgi, beceri ve tecrübeyi toplumun istifadesine sunmaktır, bu çerçevede imzalanan protokolle çok iyi ilişkiler içerisinde olduğumuz Rize Adliyesi’nde görevli Hakim, Cumhuriyet Savcısı ve adaylarının yabancı dil bilgilerinin geliştirilmesine katkı sunacak olmaktan büyük bir mutluluk duymaktayız.” dedi.

Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü Adliyede görevli Hakim, Cumhuriyet Savcısı ve adaylarının dil becerilerinin gelişmesi için çok önemli bir proje  olduğunu dile getirerek, ‘’Protokolü çok önemsiyoruz. Ayrıca bugüne kadar üniversite ile güzel bir yardımlaşma ve dayanışma içerisinde olduk, hem bu iyi ilişkilerin oluşmasında, hem de Cumhuriyet Savcılığımız ile Üniversite arasında Yabancı Dil Eğitimi İş Birliği Protokolü imzalanmasındaki katkıları dolayısıyla başta Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Hüseyin KARAMAN olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.