Reşat Kasap çalışmalarını sürdürüyor

Reşat Kasap çalışmalarını sürdürüyor

Ak Parti Rize Belediye Başkan Adayı Reşat Kasap, vatandaşlarla bir araya gelmeye, okulları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

Halkın sorunları ve görüşlerini dinleyen Kasap, ürettikleri projelerin Rize’yi geliştireceğini ve Anadolu’nun büyük sanayi şehirleriyle yarışır seviyeye getireceğini söyledi.

RİZE, ANADOLU’NUN KUZEYE AÇILAN KAPISI OLACAK

Merkezi hükümetle birlikte gerçekleştirecekleri projelerin kısa vadede değil uzun vadede büyük kazanımlar sağlayacağını belirten Kasap, Ovit Tüneli ve Lojistik Merkez’in, Rize’yi Anadolu’ya bağlayacağını ifade etti.


Büyüyen, değişen ve gelişen Rize’nin trafik ve altyapı ihtiyaçlarını karşılayacak kapasitede projeleri olduğunu ifade eden Kasap, “Yapılacak olan projeler Rize’yi büyüten geliştiren yatırımlardır. Rize’nin Anadolu’ya bağlantısı Ovit Tüneli’nin açılmasıyla birlikte kolaylaşacaktır. Ticaretin şehrimiz üzerinden yapılması nufüsun artmasına, iş kollarının gelişmesine ve ekonominin canlanmasına vesile olacaktır. Projelerimiz büyüyecek olan şehrimizin ihtiyaçlarını karşılayacaktır.” şeklinde konuştu.
SALARHA TÜNELİ’YLE GÜNEY RİZE’Yİ OLUŞTURACAĞIZ

Şu an ki şehir merkezinin ihtiyacı karşılama noktasında eksik kalmaya başladığını söyleyen Kasap, yeni yollar ve tüneller inşa ederek şehri büyüteceklerini belirtti.


Yapılacak olan Salarha Tüneli’yle birlikte güneyde yeni bir şehir oluşturmayı planladıklarını ifade eden Kasap, “Görüldüğü gibi Rize sahil şeridine sıkışmış bir durumdadır. Dağlık olan coğrafyamızın şehrimizi geliştirmede engel olmaması için projeler üretiyoruz. Rize’yi dağın arka tarafına taşımak istiyoruz. Yapılması planlanan Salarha Tüneli ile birlikte Güney Rize oluşacak” dedi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.