RİDEF Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

RİDEF Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) tarafından birincisi düzenlenen ve her yıl geleneksel olarak düzenlenmesi amaçlanan Rize temalı fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar belirlendi.

Rize’de Tarih, İnsan ve Zaman adıyla düzenlenen yarışmada dereceye giren fotoğrafları fotoğrafı konuşturan adam olarak nitelenen Fotoğraf Sanatçısı Ara Güler belirledi. Ayrıca yarışmanın komisyonunda Ömer Erdoğan, Şaban Kurt, Abdullah Kazdal ve Fatih Sultan Kar yer aldı.

Hayatı sırtında taşıyan Karadeniz Kadını birinci

Yarışmada 1. “Pokut Yaylası Çamlıhemşin Rize” isimli fotoğrafla Hasan Türker, 2. “Yansıma” isimli fotoğrafla” İbrahim Deniz, 3. İse “Çifin Çiçekleri ve Ayder” isimli fotoğrafla Murat İbranoğlu oldu. Hasan Alper Eryiğit’ın “Son Hasat”, Ali İhsan Oto’nın “Odere “ ve yine Hasan Alper Eryiğit’ın “Uzun İnce Yol” fotoğrafları mansiyon ödülü almaya hak kazandı. Dereceye giren fotoğrafların ödülleri RİDEF’in belirlediği bir takvimde en kısa zamanda verilecek.

Fotoğraflar bir albümde toplanacak

Yarışmaya gönderilen 114 fotoğraf “Rize’de Tarih, İnsan ve Zaman” adı altında bir albüm kitapla RİDEF tarafından kültür dünyasına kazandırılacak.

1.Pokut Yaylası Çamlıhemşin Rize Hasan Türker



2. Yansıma İbrahim Deniz



3. Çifin Çiçekleri ve Ayder Murat İbranoğlu



 4. Hasan Alper Eryiğit Son Hasat Mansiyon 1



5. Ali İhsan Oto Odere Mansiyon 2




6. Hasan Alper Eryiğit Uzun İnce Yol Mansiyon 3





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.