RİDEF VE ALTINZADE KUYUMCULUK'TAN " AFETE KARŞI HAZIRLIKLI OLMAK " KONFERANSLARI DÜZENLENDİ

AFETE KARŞI HAZIRLIKLI OLMAK konferansları Rize'nin farklı köylerinde gerçekleştirildi..

ppppppppp-002.jpg

Rize Dernekler Federasyonu himayesinde, Rize Mikrofonu ve Altınzade kuyumculuğun desteklediği bilgilendirme toplantılarının son ayağı bugün tamamlandı.
Son günlerde Ülke gündemini sarsan orman yangınları ve özelde başta Rize olmak üzere, erozyon ve sele bağlı heyelanlarda alınacak önlemlerin ele alındığı bu konferanslarda vatandaşlara; Bu tip durumlar karşısında temel bilgilendirmeler ve kısa kesitler sunuldu.


Gerçekleşen toplantılara köy ihtiyar heyeti ve muhtarların yanı sıra köy sakinleri ve şehrin ileri gelen esnafları ve gönüllüler katıldı.


Tema'sı AFETE KARŞI HAZIRLIKLI OLMAK konferansı vatandaşlar tarafından olumlu şekilde karşılanırken toplantı esnasında genel konuların ele alındığı, bölgenin her an yeni afetlere hazır olması gerektiği bir kez daha hatırlatıldı.


Organzisayonda yer alan Rize Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan Başça Ülkemizin gerçekleri var, ve bu gerçekler ile kaçarak değil bilgilendirerek mücadele etmenin şuuru ve inancı ile hareket etmek durumundayız, bizler elimizden gelen imkanlar doğrultusunda bu bilgilendirmelerin tekrarlanmasını arzu ediyoruz. İfadelerine yer verirken Altınzade Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Karanfil Bu tip organizasyonlar ile bölge insanımız ile buluşmak hayati önem arz ediyor, Afetler bizlere gelmeden önce önlem almak ve bilgilenmek burada olup aynı dert ile dertlenmek bizim vatandaşlık görevimiz ve aynı zamanda  
firma olarak sorumluluk bilincimiz daha güzel yarınlar için bu tür buluşmalara daha çok önem vermeliyiz şeklinde konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.