RİDEF'te Mustafa Babal Başkanlığa seçildi

RİDEF'te Mustafa Babal Başkanlığa seçildi

Ankara Rize Dernekler Federasyonu 12 Mayıs 2013 tarihinde yapılan olağan genel kurulda Mustafa Babal Başkanlığa seçildi.

Ankara Rize Dernekler Federasyonu 12 Mayıs 2013 tarihinde yapılan olağan genel kurulda Mustafa Babal Başkanlığa seçilirken RİDEF’in kurucu başkanı olan Dr. Süleyman Basa onursal başkanlığa seçildi. 3. Olağan genel kurul toplantısı Ankara Başkent Öğretmenevi salonunda gerçekleştirildi. 111 delegenin katıldığı genel kurulda Mustafa Babal Başkanlığa seçilirken kurucu başkan Dr. Süleyman Basa onursal başkanlığa seçildi.

RİDEF'TEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE

Ankara'da çoğu Rize'linin yakinen tanıdığı ve birleştirici olduğuna inandığı Emekli bürokrat Mustafa BABAL,12 Mayıs'ta yapılan olağan Genel Kurul’da RİDEF'in yeni genel başkanı seçildi.

    07.02.2013 tarih ve 2013/11 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile Tüzük gereği Mayıs ayında yapılması gereken Rize Dernekleri Federasyonu Olağan GenelKkurulu, 12 Mayıs 2013 saat 13:00’da Başkent Öğretmenevi’nde 111 delegenin,  Federasyon Yönetim Kurulu Üyelerinin, Danışma Meclisi Üyelerinin ve Rizeli hemşerilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

    2007 yılında Dr. Süleyman Hasan BASA  başkanlığında Ankara’da kurulan ve bir sivil toplum kuruluşu olarak, Rize’yi ve Rizeliyi, başta Ankara’da olmak üzere yurdumuzda ve yurtdışında birlik ve dayanışma noktasında bir araya getiren RİDEF, dernekçiliğin çok ötesinde sosyal ve kültürel faaliyetlerle Rize’nin Ankara’da bir simgesi olmuştur. Rize ile Ankara arasında bir köprü vazifesi yapan RİDEF, yapmış olduğu dev organizasyonlarla 2013 yılına dek,  yerel ve ulusal basında da ilgiyle takip edilmiştir.

    Ankara Valiliği Dernekler masası onaylı mevcut tüzüğe göre üç yıl da bir mayıs ayında yapılması gereken Oağan Genel Kurul, sağduyulu hemşerilerimizin desteğiyle Federasyon yönetim kurulu tarafından gerçekleştirildi.

 HEMŞEHRİLERİNDEN BASA'YA ONURLU VEFA...

   Kurucu Başkan olması münasebeti ve yapmış olduğu özverili çalışmalarından dolayı, Dr. Süleyman Hasan BASA, 64 delegenin önerisiyle RİDEF’in Onursal Başkanı kabul edilmiştir.
   Yeni yönetimde Başkan Vekilliğine Metin Gültan,,  Kemal Ceylan, Sedat Karataş, tanınmış avukatlardan Çayeli’li Hüseyin  KAYA ve Hemşinli avukat Mustafa Karaman, Genel Başkan Yardımcılığına,Güngör Oflu Genel Sekreterliğe ve  Faruk  Üst Genel Saymanlık,  Merve Gültan Genel Sekreter Yardımcılığı, Hüseyin Şentürk Genel Sayman Yardımcısı, Ayhan Akkaya, Osman Altun, Prof.Dr.Ali İhsan Arol, Aydın Bakoğlu, Dr. Süleyman H.Basa, Maksut Bıyık, Muammer Bostan, Hikmet Hatırnaz, Cengiz Tekin, İsmail Hakkı Yazıcı ve A.Bekir Yılmaz Yönetim Kurulu Üyeliklerine seçilmişlerdir.

    Zekeriya Bekar, Hasan Kepenek ve Ayşe Gül Hacıoğlu Denetim Kurulu Üyeliklerine, Servet Akarsu, Nihat Bozkurt ve Turan Kütükbaş  Disiplin Kurulu Üyeliklerine seçilmişlerdir.

     RİDEF'in yeni Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu Üyelerine başarılar dileriz.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.