RİZE BELEDİYESİ TARAFINDAN BAŞLATILAN “DİLRUBA BULUŞMALARI”NDA BU HAFTA 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ FARKINDALIK ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLARIMIZ İLE DEVAM ETTİ

RİZE BELEDİYESİ TARAFINDAN BAŞLATILAN “DİLRUBA BULUŞMALARI”NDA BU HAFTA 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ FARKINDALIK ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLARIMIZ İLE DEVAM ETTİ

"DİLRUBA BULUŞMALARI"  ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLARIMIZ İLE DEVAM ETTİ…

Rize Belediyesi tarafından başlatılan “Dilruba Buluşmaları”nda bu hafta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık etkinlikleri kapsamında özel gereksinimli çocuklar konuk edildi.

rize-belediyesi-dilruba-13.jpg
Sosyal belediyeciliğin gerektirdiği şekliyle belirli aralıklarla düzenlenen Dilruba Buluşmalarının bu haftaki etkinliğinde Denizciler İlkokulu öğrencilerinden oluşan özel gereksinimli çocuklar Rize belediyesi tarafından araçla okuldan alınarak Rize Belediyesi Isırlık Tabiat Parkına götürülerek burada harika bir gün geçirme fırsatı yakaladılar. 

rize-belediyesi-dilruba-15.jpg
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in eşi Fatma Metin’in de katılımıyla düzenlenen etkinlikte, çocuklar ve aileleri Isırlık Tabiat Parkını gezerek alanda bulunan sosyal tesiste kendilerine sunulan ikramların ardından park alanını gezerek çocuk oyun gruplarında doyasıya eğlendiler.


DİĞER BİR ETKİNLİK SİNEMA OLDU…

rize-belediyesi-dilruba-18.jpg
Rize Belediyesinin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık etkinlikleri kapsamında düzenlediği diğer bir program ise özel gereksinimli gençlerimiz için düzenlenen sinema etkinliği oldu. Rize Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan Engelsiz Yaşam Merkezi bünyesinde bulunan gençler araçla alınarak sinemaya getirildi. İkramlar eşliğinde hep birlikte film izlemenin tadını çıkartan gençlerimizin mutluluğu gözlerden kaçmadı.

rize-belediyesi-dilruba-17.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.