Rize Belediyesi'nden Önemli Duyuru: Dolandırıcılara Karşı Dikkatli Olun!

Rize Belediyesi'nden Önemli Duyuru: Dolandırıcılara Karşı Dikkatli Olun!

RİZE BELEDİYESİ, KURUMSAL KİMLİĞİ VE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİNİN ADLARININ KULLANILARAK BAZI VATANDAŞLARIN TELEFONLA ARANARAK YARDIM TALEP EDİLDİĞİ YÖNÜNDE BİLGİ ALDIKLARINI DUYURDU. BÖYLE BİR UYGULAMANIN OLMADIĞI VE NAKDİ YARDIM TOPLANMADIĞI BİLDİRİLDİ

 

Rize Belediyesi, kurumsal kimliği ve üst düzey yöneticilerinin adlarının kullanılarak bazı vatandaşların telefonla aranarak yardım talep edildiği yönünde bilgi aldıklarını duyurdu. Ancak, belediye tarafından yapılan açıklamada, böyle bir uygulamanın olmadığı ve nakdi yardım toplanmadığı vurgulandı.

Kamuoyuna yapılan önemli duyuruda, vatandaşların bu tür taleplere kesinlikle itibar etmemeleri, herhangi bir bilgi, ödeme veya yardım yapmamaları gerektiği ifade edildi. Ayrıca, bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olunması ve şüpheli durumlarla karşılaşıldığında doğrudan belediye ile iletişime geçilmesi önemle vurgulandı.

Vatandaşların güvenliği açısından yapılan bu uyarı, belediye adına yapılan sahte taleplere karşı dikkatli olunması gerektiğini vurgulayarak, herhangi bir mağduriyetin önüne geçilmesini amaçlıyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.