RİZE ÇAYELİLİ EKMEK SENDİKASI BAŞKANI CİHAN KOLİVAR TUTUKLANMA TALEBİYLE NÖBETÇİ HAKİMLİĞE SEVK EDİLDİ

RİZE ÇAYELİLİ EKMEK SENDİKASI BAŞKANI CİHAN KOLİVAR TUTUKLANMA TALEBİYLE NÖBETÇİ HAKİMLİĞE SEVK EDİLDİ

Katıldığı bir televizyon programında söylediği sözler gerekçesiyle gözaltına alınan Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, çıkarıldığı savcılıkça tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar 7 Kasım günü katıldığı bir televizyon programında “Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir. Bizim toplum ekmekle doyduğu için böyle 20 sene başında yöneticiler duruyor" şeklinde konuşmuştu.

colivar-1.jpg

Kolivar, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından resen başlatılan soruşturma çerçevesinde ‘Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Devletin kurum ve organlarını aşağılama' suçundan gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edilen şüpheli Kolivar, savcılıkta verdiği ifadesinin ardından tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

colivar-12.jpg

'Ekmek aptal toplumların gıdasıdır' diyen Kolivar’a vatandaştan tepki: ‘Kendisi aptal’
Katıldığı bir televizyon programında 'Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir' diyen Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar’a ekmek üreticilerinden ve vatandaşlardan tepki geldi. Sultanbeyli’de faaliyet gösteren bir ekmek üreticisi, devletin, ekmek üreticilerine yardım ettiğini ve ekmeğin fiyatının kontrol altında tutarak zararını devletin karşıladığını belirtti. Ekmek alan bir vatandaş ise, Kolivar’a tepki göstererek, “biz aptal değiliz, kendisi aptal” dedi.

aptal.jpg

Katıldığı bir televizyon programında 'Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir. Bizim toplum ekmek ile doyduğu için başında 20 senedir böyle yöneticiler duruyor" diyen Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar’a, ekmek üreticilerinden ve vatandaşlardan tepki geldi. Sultanbeyli’de ekmek üretimi yapan bir fabrikada 40 yıldır işletmecilik yaptığını belirten Bekir Akay, devletin, ekmek konusunda yardımcı olduğunu ve ekmeğin 4 lira 50 kuruş bandında satılabileceğini ifade etti.

cihan-kolivar-kimdir.jpeg

CİHAN KOLİVAR KİMDİR?
Cihan Kolivar 7 Nisan 1976'da Rize'nin Çayeli ilçesinde doğmuştur. Fırıncılık alanında uzun yıllar deneyim sahibi olan Cihan Kolivar, Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanıdır.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.