Rize Chp'de istifa Şok'u , Arife Filiz Kösoğlu Saadet partisine katıldı

Rize Chp'de istifa Şok'u , Arife Filiz Kösoğlu Saadet partisine katıldı

RİZE CHP'DEN İSTİFA ETTİ SAADET PARTİSİNE KATILDI. RİZE CHP KADIN KOLLARI BAŞKAN YARDIMCISILIĞI GÖREVİNDE BULUNAN ARİFE FİLİZ KÖSEOĞLU SAADET PARTİSİ SAFLARINA KATILDI

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde birleştirici bir politika izleyen Saadet Partisi Rize İl teşkilatı, daha önce Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Arife Filiz Kösoğlu’nu saflarına kattı.

rize-saadet-1.jpg

Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Muhammet Yıldız, adaylığı açıklandığı ilk günden itibaren Rize’de Millet İttifakı ya da Cumhur İttifakı ayırt etmeksizin tabanda bir birliktelik arayışına girişmiş ve bu minvalde ziyaretler gerçekleştirmekteydi.

Bu ortak akıl birliğinin ilk meyvesi olarak daha önce Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Arife Filiz Kösoğlu Saadet Partisi Rize İl Kadın Kolları’na üye oldu.

rize-saadet-12.jpg

Rozeti Saadet Partisi Rize İl Kadın Kolları Başkanı Canan Yıldız tarafından takılan Kösoğlu yaptığı açıklamada, “Millet İttifakı sürecinde birlikte çalışma yapma fırsatı bulduğum Muhammet Yıldız başkanı desteklemek üzere buradayım. Canan Yıldız başkanımla da iyi bir iletişim içindeydik, onların hoş görüleri beni buraya getirdi. Çalışmalarımızın iyi sonuçlar vereceğine inanıyorum.” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.