RİZE DAĞBAŞI İLE KAPLICA ARASINDA YAPILAN ALTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

RİZE DAĞBAŞI İLE KAPLICA ARASINDA YAPILAN ALTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin Dağbaşı ile Kaplıca Mahallesi arası ana yol güzergahı boyunca yapılan alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek son durumla ilgili bilgiler aldı.

Dağbaşından başlayıp Kaplıca Mahallesi dosma mevkiine kadar olan ana yol güzergahında başlatılan alt yapı çalışmaları kapsamında ömrünü tamamlayan 2700 metre mesafelik eski ana isale içme suyu hattı 500 milimetre çelik boru, 700 metrelik kısım ise 200’lük düktil borularla döşendi.

Ayrıca güzergah boyunca yağmursuyu ve kanalizasyon hatları da yenilenerek güncellendi. Yapılan çalışmayla bölgede yaşayan vatandaşların uzun yıllar daha sağlıklı su tüketiminin önü açılmış oldu. 


Alt yapı çalışmaları kapsamında ayrıca güzergahta doğalgaz ana hat döşeme çalışması yapılarak Kaplıca Mahallesi doğalgaz kullanabilecek hale dönüştürüldü. Çalışmalar dolayısıyla tahribat gören ana yolda 1. Etap asfalt serme işlemi tamamlanırken, kalan kısımlarda yapılacak duvar ve yol tesviye çalışmalarının ardından seri asfalt serme işlemi gerçekleştirilecek.

rize-beleidyesi-1.jpg

rize-beleidyesi-12.jpg

rize-beleidyesi-13.jpg

rize-beleidyesi-14.jpg

rize-beleidyesi-15.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.