RİZE DERNEKLERİ FEDERASYONU (RİDEF ANKARA), BAŞKENTTEKİ RİZELİ HUKUKÇULARI BİRARAYA GETİRDİ

RİZE DERNEKLERİ FEDERASYONU (RİDEF ANKARA), BAŞKENTTEKİ RİZELİ HUKUKÇULARI BİRARAYA GETİRDİ

Rize Dernekleri Federasyonu (RİDEF ANKARA), başkentteki Rizeli hukukçuları biraraya getirdi.

Ankara'da görev yapan Rizeli Hukukçuların davet edildiği ve Kartallar Holding'de düzenlenen yemeğe; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olan Rize'nin Hukukçu Milletvekili Hayati Yazıcı, Yargıtay Üyeleri Gülsüm Mısır, Burhan Karaloğlu ve Ramazan Yılmaz, Danıştay Üyeleri İbrahim Er ve Yüksel Navdar, TBMM E.Genel Sekreteri ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Necdet Basa, Adalet Bakanlığı Adli Sicil Genel Müdür Yardımcısı Altan Fatih Mehan, Adalet Bakanlığı Strateji Daire Başkanı Tahir Hırslı, Adalet Bakanlığı Eğitim Daire Başkanı İbrahim Şahin, HUDER Başkanı Av. Hüseyin Kaya, Savcılar, Hakimler, Avukatlar ve Hukuk Fakültesi öğrencileri, RİDEF Yönetim Kurulu, Federasyona bağlı dernek başkanları ve evsahibi olarak Hasan Kartal katıldı.

hayaiti-yazici-12.jpg

Hukukçu hemşehrileri biraraya getiren RİDEF Genel Başkanı Muammer Bostan, tüm misafirlere katılımları için teşekkür ederken, 2 Mart'ta yapılacak olan Ankara Rize Günleri için hazırlık yapıldığını, muhteşem bir Rize Günleri organize ettiklerini söyledi.

hayaiti-yazici-13.jpg

Tüm misafirler söz alarak kendilerini tanıtırken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, bu güzel organizasyon için Rize Dernekleri Federasyonuna ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.