RİZE DEVA PARTİSİ RİZE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINI TANITTI. AYRINTILAR CAYTVHABER.COM'DA

RİZE DEVA PARTİSİ RİZE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINI TANITTI. AYRINTILAR CAYTVHABER.COM'DA

MUHAMMET AVCI: 1991 yılında Rize’de doğdu. Rize Fen Lisesini ve Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesini bitirdi. 2014 yılından beri Rize’de eczacılık mesleğini sürdürmektedir. Evli, bir çocuk babas

DEVA PARTİSİ RİZE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINI TANITTI

img-20230323-wa0033.jpg
MUHAMMET AVCI: 1991 yılında Rize’de doğdu. Rize Fen Lisesini ve Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesini bitirdi. 2014 yılından beri Rize’de eczacılık mesleğini sürdürmektedir. Evli, bir çocuk babasıdır.
OKTAY KARAHAN: 1976 yılında Rize’nin Pazar ilçesinde doğdu. Rize Ticaret Lisesi Muhasebe bölümünü ve İstanbul Üniversitesi Uçak Mühendisliği bölümünü bitirdi. İstanbul’da perakendecilik ve gayrimenkul sektöründe çalıştı. 2013 yılından beri Rize’de alüminyum/PVC/cam sektöründe faaliyetlerini sürdürmektedir. Evlidir. 
BERKE YILMAZ: 1997 yılında Rize’de doğdu. Ali Metin Kazancı Rize Lisesini ve Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdi. Ailesinin ticari faaliyetlerine destek oldu. Rize’de Turizm sektöründe faaliyet göstermektedir. Bekârdır. 
Aday adaylığı için İl Başkanlığı görevinden istifa eden Muhammet Avcı yaptığı açıklamada, “parti olarak tüm illerde kendi başımıza seçime girecekmişiz gibi hazırlığımızı yapıyoruz ancak isteriz ki Millet İttifakı olarak mecliste en güçlü şekilde temsil hakkı kazanıp bir an önce Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’e geçişi sağlayalım. Ülkemizin ortak akla ve sağduyuya ihtiyacı var. Dürüstçe, çok ve planlı çalışmaya ihtiyacı var. Bizim de yapacak çok işimiz var. Eylem planlarımız ve kadrolarımız hazır. Hazırlıklarımız sağlam. Nitelikli insan kaynağı konusunda da en rahat partiyiz diyebilirim. Önümüzdeki yıllarda DEVA Partisi olarak ülkemize büyük hizmetler yapacağımıza inancımız tamdır.” Dedi.  
Adaylarının bazı ortak yönlerine dikkat çeken Avcı: “Aday adalarımızın bazı ortak yönlerini Rize kamuoyunun takdirine sunuyorum.
Adaylarımızı belirlerken dikkate aldığımız temel faktör seçilmeleri halinde şehrimize ve ülkemize katkı sağlayacak nitelikte ve dürüst olmalarıdır.   
 Rize’nin farklı bölgelerinden, aktif siyasette daha önce bulunmamış, kendi başına hayatta başarılı olmuş adaylarımızın yaş ortalaması 35’tir.
Tamamı Rize’de doğmuş, Rize’de büyümüş, köklü üniversitelerin iyi bölümlerinden mezun olmuş ve hayatlarını Rize’de sürdüren kişilerdir.
Şimdiden 28. Dönem milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayının ülkemize huzur ve bereket getirmesi ümidiyle tüm aday adaylarına başarılar diliyorum.” 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.