RİZE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇLARA BÜYÜK DARBE: 21 TABANCA ELE GEÇİRİLDİ. ŞÜPHELİ ŞAHIS TUTUKLANDI

RİZE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇLARA BÜYÜK DARBE: 21 TABANCA ELE GEÇİRİLDİ. ŞÜPHELİ ŞAHIS TUTUKLANDI

Rize Emniyet Müdürlüğü'nün Kararlı Çabası: Ruhsatsız Tabancalar Ele Geçirildi, Şüpheli Tutuklandı

Rize Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 24 Aralık 2023 tarihinde Rize merkezinde gerçekleştirilen operasyon kapsamında önemli bir başarıya imza attı. Yapılan titiz çalışmalar sonucunda tespit edilen bir şahsa ait çanta içerisinde yapılan aramada, tam 21 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

rize-meniyet-1.jpeg

Rize Emniyet Müdürlüğü ekipleri, operasyonun ardından E.Y. isimli şahıs hakkında gerekli adli işlemleri başlattı. Müdürlükteki işlemlerin tamamlanmasının ardından şüpheli, Adli Makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Emniyet Müdürlüğü, şehirdeki güvenlik tehditlerine karşı kararlı bir mücadele yürütme kararlılığını bir kez daha göstermiş oldu.

rize-meniyet-12.jpeg

Emniyet yetkilileri, ruhsatsız silahların elde edilmesi ve kullanılmasının ciddi bir güvenlik riski oluşturduğunu belirterek, halkın güvenliğini sağlamak adına bu tür operasyonlara devam edeceklerini vurguladı. Toplum güvenliği adına yapılan bu başarılı operasyon, Rize Emniyet Müdürlüğü'nün kararlılığını ve halkın güvenliğine olan katkısını bir kez daha ortaya koydu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.