Rize Emniyetinden operasyon , 58 kişi gözaltına alındı

Rize Emniyetinden operasyon , 58 kişi gözaltına alındı

RİZE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN 58 ŞAHIS YAKALANARAK HAKLARINDA GEREKLİ ADLİ İŞLEM YAPILDI. BU ŞAHISLARDAN 15'İ, YAPILAN İŞLEMLERİN ARDINDAN ÇIKARILDIKLARI ADLİ MAKAMLARCA TUTUKLANARAK CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ

Rize'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonlar sonucunda, 9 Şubat 2024 ile 5 Mart 2024 tarihleri arasında uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıslar ve gruplara yönelik önemli bir başarı elde edildi.

Yapılan çalışmalar neticesinde tespit edilen kişilerin araç, ikamet, işyeri ve üst aramalarında önemli miktarda uyuşturucu madde ve diğer yasa dışı materyaller ele geçirildi.

Operasyon kapsamında toplamda 41,85 gram esrar maddesi, 125,41 gram skunk maddesi, 186,05 gram metamfetamin maddesi, 270,08 gram sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi, 134 adet ecstasy hap, 56 adet sentetik ecza hapı, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 38 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Bu önemli başarıyla birlikte, Rize Emniyet Müdürlüğü tarafından 58 şahıs yakalanarak haklarında gerekli adli işlem yapıldı. Bu şahıslardan 15'i, yapılan işlemlerin ardından çıkarıldıkları Adli Makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.