Rize Fatih Ortaokulu Küçük Erkekler Hentbol Takımı Türkiye Finallerine Yükseldi

Rize Fatih Ortaokulu Küçük Erkekler Hentbol Takımı Türkiye Finallerine Yükseldi

SAMSUN'DA DÜZENLENEN KÜÇÜK ERKEKLER HENTBOL YARI FİNAL MAÇLARINDA MÜCADELE EDEN RİZE FATİH ORTAOKULU, İLK 8 TAKIM ARASINA GİRMEYİ BAŞARAN EKİP, AKSARAY'DA DÜZENLENECEK TÜRKİYE FİNALLERİNE KATILMA HAKKI ELDE ETTİ

Samsun'da düzenlenen küçük erkekler hentbol yarı final maçlarında mücadele eden Rize Fatih Ortaokulu, başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekti. İlk 8 takım arasına girmeyi başaran ekip, Aksaray'da düzenlenecek Türkiye finallerine katılma hakkı elde etti.

Rize Fatih Ortaokulu öğrencileri, yarı final maçlarında gösterdikleri üstün performansla rakiplerini geride bırakarak adlarını Türkiye finallerine yazdırdılar. Okulun Beden Eğitimi öğretmeni Emine MUMCU “Öğrencilerimiz sahada gösterdikleri performansla bizi gururlandırdı. Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.Takımın antrenörü Oğuzhan BEKAR, oyuncularının azimli ve disiplinli çalışmalarının meyvelerini aldıklarını belirtti. 

fatih-ortaokulu-12.jpg

Türkiye finallerine katılacak olan Rize Fatih Ortaokulu  Küçükler Hentbol Takımı, Aksaray'da yapılacak müsabakalarda ülkenin en iyi hentbol takımlarıyla mücadele edecek. Okul yönetimi ve öğrenci velileri de takımı desteklemek için hazırlıklarını sürdürüyor.

fatih-ortaokulu-13.jpg

Türkiye finalleri öncesi Rize Fatih Ortaokulu hentbol takımı, yoğun antrenman programıyla formunu korumaya çalışıyor. Takım, Türkiye genelinde temsil etme fırsatını elde ettiği için heyecanlı olduklarını dile getiriyor.

fatih-ortaokulu-14.jpg

Aksaray'da düzenlenecek olan Türkiye finalleri, ülkenin dört bir yanından gelen hentbol takımlarının mücadelesine sahne olacak. Rize Fatih Ortaokulu Hentbol Takımı ise bu müsabakalarda Rize ilini gururla temsil edecek.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum