Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne atanan Ramazan Öztürk'ten Anlamlı Hareket

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne atanan Ramazan Öztürk'ten Anlamlı Hareket

RİZE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE ATANAN RAMAZAN ÖZTÜRK, KENDİSİNE GÖNDERİLEN ÇİÇEKLERİN TÜMÜNÜ YEŞİLAY VAKFI’NA BAĞIŞLADI

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne atanan Ramazan Öztürk, göreve başlamasıyla birlikte gelen hayırlı olsun ziyaretleriyle karşılandı. Ziyaretlerin yanı sıra kendisine gönderilen çiçekler de dikkat çekti. Ancak, Öztürk'ün aldığı bu çiçeklerin tamamını Yeşilay Vakfı'na bağışlaması, kamuoyunda büyük takdir topladı.

rize-genclik-12.jpeg

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne atanan Ramazan Öztürk, kendisine gönderilen çiçeklerin tümünü Yeşilay Vakfı’na bağışladı.

rize-genclik-13.jpeg
Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü’nün görev yerinin değişmesinin ardından 1 Mart 2024 tarihi itibariyle kendisinden boşalan İl Müdürlüğü koltuğuna ise Spor Hizmetleri Müdürü Ramazan Öztürk vekaleten atandı. Rize’nin sevilen bürokratlarından olan Ramazan Öztürk’ün makamına hayırlı olsun çiçekleri yağdı. Hayırlı olsun ziyaretlerini ve çiçeklerini kabul eden Öztürk, makamına dolan çiçeklerin tümünü anlaştığı bir çiçekçi vasıtası ile Yeşilay’a bağışladı. Öztürk’ün bu davranışı herkes tarafından beğeni topladı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.