RİZE GRUBU 175.BULUŞMASINI TPAO SÖĞÜTÖZÜ SOSYAL TESİSLERİNDE YAPTI. 2023 YILININ SON BULUŞMASINA 110 RİZELİ BÜROKRAT VE AKADEMİSYEN KATILDI

 Saat 19 00’da yemekte bir araya gelen Rizeli Bürokrat ve Akademisyenler, bir aylık aranın ardından birbirleriyle görüşme, hasbihal etme fırsatı buldu.

Grubun Kurucusu ve Başkanı İrfan Coşkun, 14 Yıldır aralıksız her ay bir araya geldiklerini, 2024 Yılında 15.Yıla gireceklerini, Rizeli Bürokrat ve Akademisyenlerin bu uzun soluklu birlikteliğinin önemli olduğunu, buluşmalar sayesinde belli makamlardaki Rizelilerin birbirlerini daha yakından tanıdıklarını, samimi olduklarını, bilgi, birikim ve tecrübelerden karşılıklı faydalandıklarını söyledi.

rize-grubu-1.jpeg

         2010 Yılından bu yana hiç aksatmadan bir yıllık programlar çerçevesinde gerçekleştirilen buluşmalarda bugüne kadar, 4 milyon lira civarında yemek ücreti ödendiğini, 400 Bin lira civarında, Rizeli Öğrencilere ve deprem felaketlerine yardım yapıldığını, yeni göreve atanan Grup Mensuplarına 50 Bin lira civarında çiçek gönderildiğini söyledi. Bu ödemelerde para toplanmadığını, kimseden yardım alınmadığını, sponsor kabul edilmediğini, yemek bedellerini her ay belirlenen belli sayıdaki Grup Mensubunun ödediğini ifade etti.

rize-grubu-13.jpeg

         Ev Sahiplerinden Prof.Dr.Munir Demirci, Rize Grubunun güzel bir birliktelik sağladığını, Rizeli Bürrokratların birbirini daha yakından tanıma imkânı oluşturduğunu, bu birlikteliğe öncülük eden İrfan Coşkun kardeşimize gayretleri için teşekkür ederiz dedi.

rize-grubu-14.jpeg

TPAO Daire Başkanı Erkan İnce, Filyos’taki Doğalgaz çalışmalarından ve

gabar’daki petrol faaliyetlerinden bahsetti. Safranbolu Kaymakamı Hemşehrimiz Şaban Arda Yazıcı kendisini tanıtarak kısa bir konuşma yaptı.

rize-grubu-15.jpeg

Buluşmaya misafir olarak Ankara 2.Baro Genel Sekreteri Avukat Gökberk Osmanağaoğlu, İstanbul İdare Mahkemesi Başkanı Türker Karavaizoğlu, MEB Bakan Danışmanı Turan Akpınar, sayıştay Denetçisi Gökhan Kâhya, Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü Selim Terzi, İş Adamı Ramız Sarı katıldı.

rize-grubu-16.jpeg

Ramız Sarı’nın sahibi olduğu AKTÜRK Helva ürünlerinden katılımcılara hediye edildi.

         Buluşmada Ev Sahipliğini, Müşavir Adem Biberoğlu, Uzman Dr.Nuri Kılıç, TPAO Daire Başkanı Erkan İnce, Hakim Fatih Sultan Kesici, Prof.Dr.Salih Yazıcıoğlu, Daire Başkanı Fahrettin Kaya, Kültür ve Turizm Eski Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Daire Başkanı Ahmet Berber, Prof.Dr.Munir Demirci, Prof.Dr.Nurdan Memişoğlu Apaydın, Prof.Dr.Nurettin Parıltı, THY Ankara Temsilcisi Melih Torlak, Şube Müdürü Mehmetali Arslan birlikte yaptı.

rize-grubu-17.jpeg

rize-grubu-18.jpeg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.