Rize İçin Hep Birlikte Çalışacağız

Rize İçin Hep Birlikte Çalışacağız

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve Beraberindeki AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri Rize Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Rize MÜSİAD Şubesini Ziyaret Etti.

İlk Olarak Rize Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü ziyaret eden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve beraberindeki heyet, burada İl Müdürü Şafak Bulut ile bir toplantı gerçekleştirerek geçtiğimiz yılda Rize'de Tarım ve hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'a detaylı bir brifing veren İl Müdürü Şafak Bulut 2012 yılından itibaren ağırlıklı olarak Arıcılık, Likapa yetiştiriciliği, Gıda Güvenlik ve Kontrol Sistemleri ve Kivi yetiştiriciliği konusunda yapılan çalışmalardan bahsetti.

Buradaki temaslarının ardından MÜSİAD Rize Şubesine giden ve MÜSİAD Başkanı Mahmut Dabak ile buluşan Karal, yeni görevlerinde MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak'a hayırlı olsun dileklerini sundu.


Gerçekleşen ziyaretten son derece memnuniyet duyduğunu ifade eden Dabak " Sayın Vekilimizi burada konuk etmekten onur duydum. Kendisinin gayretli çalışmalarına zaten tüm Rize olarak şahidiz.  Böyle bir Milletvekiline sahip olduğumuz için gerçekten şanslıyız" ifadelerini kullandı.



AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ise "Bölgede yaptığımız çalışmalar ve yapacak olduğumuz çalışmalar, bölge insanımızın refahı ve huzuru içindir. Görevler ve mevkiiler geçicidir. Bu gün bizler bu vazifeyi yürütürüz, yarın ise bir başkası. Burada amaç, bu şehir için, memleketimiz için el birliğiyle, tek yürek olup çalışmaktır" şeklinde konuştu.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.