Rize İkizdere Cimil Köyü’nde düzenlenmesi planlanan  Gençler-Büyükler 2024 Türkiye Şampiyonası tarihi belli oldu

Rize İkizdere Cimil Köyü’nde düzenlenmesi planlanan Gençler-Büyükler 2024 Türkiye Şampiyonası tarihi belli oldu

RİZE-CİMİL KÖYÜ’NDE DÜZENLENECEK DAĞ KAYAĞI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI VE ULUSLARARASI AÇIK DAĞ KAYAĞI YARIŞMASI RİZE VALİLİĞİ-RİZE BELEDİYESİ YEREL ORGANİZASYONU İLE 28 ŞUBAT–1 MART 2024 TARİHİNDE YAPILACAKTIR

Rize İkizdere Cimil Köyü, heyecan verici bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor! Türkiye Dağcılık Federasyonu'nun öncülüğünde düzenlenecek olan Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası ile uluslararası açık dağ kayağı yarışması için geri sayım başladı.

Yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen bu muhteşem etkinlik, yeni tarihiyle 28 Şubat - 1 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleşecek. Rize Valiliği ve Rize Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenecek olan bu organizasyon, spor tutkunlarını heyecanlandırmaya devam ediyor.

Doğa sporlarına tutkuyla bağlı gençler ve deneyimli dağcılar, bu heyecan verici yarışmada bir araya gelecekler. Türkiye Dağcılık Federasyonu'nun yönlendirmesiyle gerçekleşecek olan bu etkinlik, hem ulusal hem de uluslararası arenada dikkatleri üzerine çekecek.

28 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında Rize'nin eşsiz doğasında gerçekleşecek olan bu etkinlik, sporun ruhunu ve doğanın güzelliğini bir araya getirecek. Katılımcıları ve izleyicileri unutulmaz anlar bekliyor. Heyecan verici mücadeleler, nefes kesen manzaralar ve dostluk dolu bir atmosfer, bu etkinliği unutulmaz kılacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.