Rize İkizdere'de Tünel İçinde Feci kaza

Rize İkizdere'de Tünel İçinde Feci kaza

RİZE İKİZDERE TÜNEL İÇİNDE FECİ KAZA'DA TAŞ KAMYONU BUZLANMADAN DOLAYI TÜNEL İÇİNDE DEVRİLDİ. ULAŞIMA KAPANAN TÜNELDE YARALANAN OLMAZKEN TÜNEL TARAFİĞE KAPANDI

İkizdere ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir taş kamyonu buzlanma nedeniyle tünel içinde kaza geçirdi. Şans eseri kazada yaralanan olmazken, tünel içinde güvenlik önlemleri alınması amacıyla geçici bir süre trafiğe kapatıldı.

ikizdere-1.jpg

Olay, İkizdere ilçesinde bulunan tünelde meydana geldi. Hareket halindeki taş kamyonu, tünel içindeki buzlanma nedeniyle kontrolünü kaybederek kaza yaptı. Şoförünün başarılı müdahalesi ve çevre şartlarının yardımıyla kazada herhangi bir yaralanma yaşanmazken, taş kamyonu tünel içinde çevresine zarar vermeden durdu.

Yetkililer, güvenlik tedbirleri almak ve olası başka kazaları önlemek amacıyla tünel içini geçici bir süre trafiğe kapattı. Tünel içinde gerekli incelemeleri yapmak üzere olay yerine gelen ekipler, buzlanma nedeniyle meydana gelen kazanın detaylarını incelemeye aldılar.

ikizdere-12.jpg

Sürücülerin güvenliği için tünel içinde alınan bu tedbirlerle birlikte, kaza sonrasında trafik akışı başka güzergahlara yönlendirildi. Yetkililer, tünelin güvenli hale getirilmesi ve trafiğe tekrar açılması için çalışmaların sürdüğünü belirttiler.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.