RİZE İL MÜFTÜLÜĞÜ İLE TÜRKİYE DİYANET VAKFI RİZE ŞUBESİ, "KIŞ BAYRAMI" PROJESİ KAPSAMINDA TEMİN EDİLEN KIŞLIK KIYAFETLERİ İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARA ULAŞTIRDI

RİZE İL MÜFTÜLÜĞÜ İLE TÜRKİYE DİYANET VAKFI RİZE ŞUBESİ, "KIŞ BAYRAMI" PROJESİ KAPSAMINDA TEMİN EDİLEN KIŞLIK KIYAFETLERİ İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARA ULAŞTIRDI

Rize İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi, "Kış Bayramı" projesi kapsamında temin edilen kışlık kıyafetleri ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırdı.

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Rize Şubesi Kadın Kolları, ihtiyaç sahibi çocuklara destek olmak amacıyla "Bu Kış Çocuklara Bayram Olsun" sloganıyla başlattığı "Kış Bayramı" projesi kapsamında hazırlanan kışlık mont ve botların dağıtımını gerçekleştirdi.

rize-kis-12.jpeg
İl Müftüsü, Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi Başkanı Naci Çakmakçı, “Sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiğimiz “Kış Bayramı” projesi ile ihtiyaç sahibi çocukların kış mevsiminde ihtiyaç duydukları kıyafetlere ulaşmalarını sağlıyoruz. Hayırseverlerin bağışlarını, yardımlarını gönüllülerimizin desteği ile ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırıyoruz. İhtiyaç sahiplerine yönelik toplumsal duyarlılığı arttırmak, onların yaşadıkları ekonomik zorlukların etkilerini hafifletmek ve mutlu olmalarına katkı sağlamak adına hayata geçirdiğimiz bu proje kapsamında yürekleri ısıtıyor, bu kış çocuklara bayram olsun diyoruz.

rize-kis-13.jpg

Şu ana kadar Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi Kadın Kolları olarak pek çok çocuğa bot ve mont desteği sağladık. Hayırseverlerin bağışlarını, gönüllülerimizin desteği ile ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırmaya, iyilik yolundaki çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz.” şeklinde açıklamada bulundu.

rize-kis-14.jpg

dik-resim.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.