Rize İl Sağlık Müdürlüğü'nden İş İlanı: 113 Sürekli İşçi Alımı Başvuruları Başladı

Rize İl Sağlık Müdürlüğü'nden İş İlanı: 113 Sürekli İşçi Alımı Başvuruları Başladı

SAĞLIK BAKANLIĞI, RİZE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE TOPLAMDA 113 SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI YAPACAK. BAŞVURULAR, 23-27 ŞUBAT 2024 TARİHLERİ ARASINDA ONLİNE OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLECEK

İş arayanlar için önemli bir fırsat olan bu alım için başvuruların, Türkiye İş Kurumu'nun resmi web sitesi olan http://iskur.gov.tr üzerinden yapılması gerekiyor.

Rize İl Sağlık Müdürlüğü tarafından duyurulan iş ilanına başvurmak isteyen adaylar, belirlenen tarih aralığında internet üzerinden başvuru yapabilecekler. Başvuruda bulunacak adayların ilan detaylarını ve başvuru koşullarını dikkatlice incelemeleri önem taşıyor.

Sürekli işçi alımı için başvuru yapacak adaylar, başvuru süresi içinde gerekli belgeleri eksiksiz bir şekilde tamamlayarak iş başvurusunu gerçekleştirmelidirler. Başvuru işlemleri ve ilan detaylarına erişim için Türkiye İş Kurumu'nun resmi web sitesi ziyaret edilebilir.

Rize İl Sağlık Müdürlüğü, belirlenen süre içinde yapılan başvuruları değerlendirecek ve uygun adayları işe alacak. İlanla ilgili daha fazla bilgi almak isteyenler, ilgili web sitesini ziyaret edebilirler.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.