Rize İyidere Tünelde Feci kazada 4 kişi yaralandı

RİZE'NİN İYİDERE İLÇESİ'NDE TRABZON'DAN RİZE İSTİKAMETİNE SEYİR HALİNDEKİ BİR ARAÇ, SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETMESİ SONUCU FECİ BİR KAZA GEÇİRDİ. 4 KİŞİ YARALANDI

Rize'nin İyidere ilçesi, dikkatleri üzerine çeken bir trafik kazasıyla sarsıldı. Bugün yaşanan acı olayda, Trabzon'dan Rize istikametine seyir halindeki bir araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu feci bir kaza geçirdi.

Olayda, aracın sürücüsü Özgür Demirbağ (36) kontrolü kaybederek, yolun kenarındaki demir korkuluklara çarparak devrildi. Kazada, araçta bulunan Nurhayat Ç. (44), Zeynep D. (3) ve Ayşe Melike D. (33) isimli yolcular da yaralandılar.

Hızla olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, acil bir şekilde hastaneye sevk edildi.  Tüm yaralıların sağlık durumları iyi ve stabil olduğu belirtildi.

Kazanın meydana geldiği noktada önemli bir trafik yoğunluğu oluşurken, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kazanın nedenleri hakkında detaylı incelemelerde bulunacaklarını ve benzer olayların önüne geçmek adına gerekli tedbirlerin alınacağını belirttiler. Bu tür acı olayların tekrar yaşanmaması için tüm sürücülere daha dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları çağrısında bulunuldu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.