Rize Kitap Fuarı 23 Şubat'ta Sahil Otoparkı'nda açılıyor

Rize Kitap Fuarı 23 Şubat'ta Sahil Otoparkı'nda açılıyor

RİZE KİTAP FUARI AÇILIYOR. RİZE VALİLİĞİ VE RİZE BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENECEK OLAN FUAR, 23 ŞUBAT'TA BAŞLAYACAK VE 10 GÜN BOYUNCA KİTAP TUTKUNLARINI AĞIRLAYACAK

Rize Kitap Fuarı, kitapseverler için heyecan verici bir buluşma noktası olmaya hazırlanıyor. Rize Valiliği ve Rize Belediyesi tarafından düzenlenecek olan fuar, 23 Şubat'ta başlayacak ve 10 gün boyunca kitap tutkunlarını ağırlayacak.

rize-kitap-fuari-12.jpg

Rize merkez sahil otopark alanı çay çarşı yanında düzenlenecek olan fuar, kişisel gelişim alanının önemli temsilcilerinden yazar Alişan Kapaklıkaya'nın onur konuğu olacak. Fuarda, 100'e yakın yazar okurlarıyla buluşacak ve zengin bir etkinlik programı sunulacak.

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz'ın da katılacağı fuar, kitapseverleri bir araya getirecek.

rize-kitap-fuari-13.jpg

Fuarda, 100'den fazla yayınevi ve sivil toplum kuruluşu yer alacak ve 10 gün boyunca çeşitli söyleşiler, paneller, şiir dinletileri ve çocuk aktiviteleri düzenlenecek. Toplamda 500'den fazla etkinlik gerçekleştirilecek olan fuar, zengin bir kitap çeşitliliği ve özenli bir etkinlik programıyla ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim sunacak.

rize-kitap-fuari-14.jpg

Açılış töreni 23 Şubat 2024 Cuma günü saat 14.00'te gerçekleştirilecek olan Rize Kitap Fuarı, her gün 23 Şubat - 03 Mart 2024 tarihleri arasında 10.00 - 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Sahafların da katılacağı fuar, renkli stantlarıyla ve zengin içeriğiyle kitapseverleri bekliyor olacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.