RİZE LOJİSTİK MERKEZİN DOLGUSUNUN TAMAMLANMAK ÜZERE OLDUĞUNU VE GELECEK YIL İÇİNDE TAMAMLANACAĞINI BELİRTEN MUHAMMED AVCI, LOJİSTİK LİMAN VE ENDÜSTRİYEL MERKEZİN TREN YOLU BAĞLANTISININ YAPILACAĞINI BELİRTTİ

RİZE LOJİSTİK MERKEZİN DOLGUSUNUN TAMAMLANMAK ÜZERE OLDUĞUNU VE GELECEK YIL İÇİNDE TAMAMLANACAĞINI BELİRTEN MUHAMMED AVCI, LOJİSTİK LİMAN VE ENDÜSTRİYEL MERKEZİN TREN YOLU BAĞLANTISININ YAPILACAĞINI BELİRTTİ

Rize lojistik merkezin dolgusunun tamamlanmak üzere olduğunu ve gelecek yıl içinde tamamlanacağını belirten AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, lojistik liman ve endüstriyel merkezin tren yolu bağlantısının yapılacağını belirtti.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri kapsamında ziyaretlerine devam eden Avc, Güneysu’da Gürgen, Yeşilköy, Islahiye, Bulutlu köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Avcı, ilçe şöforler odasını ziyaret ederek talep ve önerileri dinledi.

“OVİT TÜNELİ, HAVALİMANI, LOJİSTİK MERKEZ, HIZLI TREN”

“Şehrimizin coğrafi engellerini kaldırmak için Ovit Tüneli’ni ve Havalimanını inşa ettik. Lojistik Merkezle birlikte şehrimizi işlek ticaret yollarının kalbi konumuna getirmek istiyoruz. Çay fabrikalarımızın kapasitelerini arttırdık ve yenilerini de yaptık. Paketleme fabrikamızı yenileyip kapasitesini büyüttük. Samsun Sarp hızlı treniyle birlikte hizmetlerimiz taçlanacak. Rize’miz turizmiyle, tarımıyla, deniz ürünleriyle dünyada kendinden söz ettiren bir noktaya gelecek”

muhammed-avci-1.jpg

“LOJİSTİK MERKEZE TREN YOLU BAĞLANTISI YAPILACAK”

“Lojistik merkezimizin mendirekleri tamamlanmak üzere, önümüzdeki yıl da tüm alt yapısıyla birlikte tamamlanarak hizmete alınacak. Lojistik merkez ve endüstriyel merkezimizin tren yolu bağlantısı gerçekleştireceğiz. Rize Lojistik merkezine gemiyle gelen yük, trenle anadoluya, oradan da orta doğuya, Asya’ya ilerleyecek. Aynı şekilde orta doğuda üretilen bir ürün kara ve demir yoluyla Rize Lojistik Limanına gelip deniz yoluyla Kafkasya’ya, Karadeniz ülkelerine dağılacak. Rize’miz ticaretin kesişme noktası olacak” dedi.

muhammed-avci-12.jpg

AK Parti Rize Milletvekili Adayı ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammet Avcı’ya ziyaretlerinde AK Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı, İl Genel Meclis Başkanı Sabit Karafazlı, Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, Milletvekili Aday Adayları İbrahim Türüt ve Ahmet Türk eşlik etti.

muhammed-avci-13.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.