RİZE MERKEZ HASAN SAĞIR İMAM HATİP OKULUNDAN KARDEŞ OKUL ADIYAMAN KUYULU İMAM HATİP ORTAOKULUNA 230 ÖĞRENCİYE ÇANTA VE KIRTASİYE MALZEMESİ GÖNDERDİ

RİZE MERKEZ HASAN SAĞIR İMAM HATİP OKULUNDAN KARDEŞ OKUL ADIYAMAN KUYULU İMAM HATİP ORTAOKULUNA 230 ÖĞRENCİYE ÇANTA VE KIRTASİYE MALZEMESİ GÖNDERDİ

Rize Merkez Hasan Sağır İmam Hatip Ortaokulu Din Öğretimi Genel Müdürlüğü himayelerinde ki Eğitimde Tek Yürek projesi kapsamında, Adıyaman Merkez Kuyulu İmam Hatip Ortaokuluyla kardeş okul oldu.

Kardeş Okul Adıyaman Kuyulu İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ramazan BOZKURT ile irtibat kurularak ihtiyaç tespiti yapıldı. Yapılan görüşmeler sonucunda Adıyaman Kuyulu İmam Hatip Ortaokulundaki 230 öğrencinin tamamına Çanta ve Kırtasiye Malzemesi yardımı yapılmasına karar verildi. 

img-20230326-wa0019.jpg

Hemen kolları sıvayarak çalışmalara başlayan Hasan Sağır İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği, öğretmen, öğrenci ve  velileri büyük fedakarlıkla kısa bir zamanda kardeş okul Adıyaman Kuyulu İmam Hatip Ortaokulundaki 230 öğrencinin tamamına çanta ve kırtasiye yardımı topladı.  

screenshot-20230326-171302-instagram.jpg

Hasan Sağır İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri eğitime devam edemeyen, afetten etkilenen kardeş okuldaki afetzede öğrenciler için duygularını ifade eden mektuplar yazdılar. Bağışlanan kırtasiye malzemeleri içeren çantalara öğrencilerimizin yazdığı bu mektuplar da eklenerek Kardeş okulumuzdaki öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz için hazırlanan diğer hediyeler ile birlikte bugün yola çıkıyor.

img-20230326-wa0010.jpg

Hasan Sağır İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve idarecileri Adıyaman Kuyulu İmam Hatip Ortaokuluna bağışlanan çanta ve kırtasiye malzemelerini bizzat öğrencilere teslim etmek üzere bugün yola çıkıyorlar. Ayrıca OkulÇantamRizeden kampanyası kapsamında bağışlanan kırtasiye malzemeleri ve gıda malzemeleri ile beraber arkadaşlarımız yarın kardeş okulumuz Adıyaman Kuyulu İmam Hatip Ortaokuluna yardım malzemelerini teslim edecekler.

Rize Milli Eğitim Müdürlüğü  afet bölgesine yönelik tüm çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Afet bölgesine afetin yaşandığı ilk günden bu yana her türlü desteği sağlamaya çalışıyoruz. RizeTekYürek Kampanyasına öğretmen, öğrenci ve velilerimiz ile birlikte büyük destek verirken afet bölgesinde Rize Valiliğince kurulan Çadır Kent için çalışmalar yaptık. 

img-20230326-wa0016.jpg

Yine afet bölgesinde Rize MEB AKUB ekibi enkaz kaldırma çalışmalarından, yardım malzemelerinin dağıtılmasına kadar bir çok farklı alanda aktif rol aldı. Öğretmenlerimiz afet bölgesinde psikososyal destek çalışmaları yaparken eğitim faaliyetlerine de ciddi katkı sunmaktadır. Bildiğiniz gibi şu anda itibariyle 38 öğretmenimiz bölgede eğitim faaliyetlerinin yanında ihtiyaç duyulan her yerde çalışmalarına devam etmektedir.

img-20230326-wa0020.jpg

Rize Milli Eğitim Müdürlüğü olarak toplanan yardımların yanında Meslek Liselerimizde ürettiğimiz sobaları, Halk Eğitimi Merkezlerinde üretilen kıyafet ve yiyecekleri de afet bölgesine ulaştırdık ulaştırmaya devam ediyoruz. Yüzyılın Afetinde Yüz Yılın Dayanışmasını gösteren bir milletin ferdi olmaktan da gurur duyuyoruz.

img-20230326-wa0021.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.