Rize Merkezde Faciadan Dönüldü , 2 Otomobil cayır cayır yandı

Rize Merkezde Faciadan Dönüldü , 2 Otomobil cayır cayır yandı

RİZE TOPHANE MAHALLESİ, SİNANPAŞA SOKAK’TA PARK HALİNDE BULUNAN 2 OTOMOBİL ALEV ALEV YANDI. OTOMOBİLLER KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Rize'nin merkezine bağlı Tophane Mahallesi'nde bir yangın vakası meydana geldi. Saat 13.00 sularında Sinanpaşa Sokak'ta park halinde bulunan 34 FNZ 272 ve 55 ALS 709 plakalı Tofaş marka iki otomobil alev aldı. Yangının sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenden kaynaklanırken, çevrede bulunan vatandaşlar durumu hemen 112 acil çağrı servisine bildirdi.

rize-3.jpg

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekipleri, hızla olay yerine ulaşarak yangına müdahale etti. Kısa sürede alevleri kontrol altına alan itfaiye erleri, otomobilleri söndürdü. Ancak yangın sonucunda her iki otomobil de kullanılamaz hale geldi.

rize-2.jpg

Yetkililer, olayla ilgili detaylı incelemelerin başlatıldığını belirtirken, yangının çıkış nedeninin tespit edilmesi için çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmaması sevindirici bir haber olarak kaydedildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.