Rize Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Devir Teslim 

Rize Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Devir Teslim 

Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Engin Emen, MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı'na atanan Yaşar Koçak'tan görevi devraldı.

Aralık 2018'den beri Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini sürdüren Yaşar Koçak'ın MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı'na atanmasının ardından Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Sinop Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Maarif Müfettişi olarak görev yapan Engin Emen getirildi.


Milli Eğitim Müdürlüğü'nde bugün gerçekleşen törenle Koçak, yerini Emen'e bıraktı. Törende konuşan Yaşar Koçak, görev süresi boyunca Rize'de eğitimi önemli bir noktaya taşıdıklarını ifade ederek Emen'in bu çıtayı daha da yukarılara taşıyacağını belirtti. 


Görevi emin ellere teslim etmenin huzuru içinde olduğunu belirten Koçak, “Yağmurlu bir günde geldiğim bu şehire, Rize'ye hizmet etmenin haklı gururu ve Rizelilerle aynı havayı teneffüs etmenin mutluluğu içinde yine yağmurlu bir günde veda ediyorum. Bir bayrağı teslim ederken bir diğerini alıyoruz, gayemiz eğitim camiasının durmaksızın ilerlemesidir dedi. İçtenlik ve samimiyetle katkı vermeye çalıştığım 21 aylık bu süreçte Rize halkına, Rize bürokrasisine ve Rize eğitim camiasına verdikleri destek için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

engin-emen-yasar-kock.jpg

yasar-kocak.jpg

riz-valisi-kemal-ceber-yasar-kock.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.