RİZE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÇOCUKLARLA OYNADI

RİZE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÇOCUKLARLA OYNADI

Milli Eğitim Müdürü Engin EMEN ve Şube Müdürümüz Fikret SOLAK, Bakanlığımızın almış olduğu karar doğrultusunda yüz yüze eğitime devam eden anaokullarından Merkez Anaokulunu ziyaret etti.

Anaokulunda eğitime devam eden öğrencilerimizle tek tek ilgilenen Müdür Engin EMEN , oyun saatinde öğrencilerin oyunlarına da eşlik etti.

Öğrencilerle vakit geçirdikten sonra okul hakkında idarecilerden bilgi alan Müdür EMEN , "2000 yılında Ekonomi alanında Nobel ödülü kazanan Amerikalı ekonomist James HECKMAN'ın da belirttiği gibi okul öncesine yapılan yatırımların sonraki zamanlarda ekonomiye geri dönüşü 7 kat oluyor.

Yani bugün okul öncesine yapılan 1 liralık yatırım sonrasında 7 lira olarak geri dönüyor. Bir üniversiteye yapılan yatırım dahi bu düzeyde geri dönüş sağlamıyor. Amacımız Rize'de okul öncesi eğitimin kalitesini hem bölgesel hem de ülke çapında zirveye çıkarmak.

Bu sebeple okullarımızda gerçekleştirilen eğitim faaliyetlerini çok sıkı şekilde takip ediyoruz.  Merkez Anaokulumuzda öğrencilerimizle çok keyifli vakit geçirdik, yeniden buluşmayı dört gözle bekliyoruz". dedi. Ziyaret okul idarecileri ve öğretmenlerle vedalaşılması sonrasında sona erdi. 

HABER: MUSTAFA YÜCEL YAZICI

rize-milli-egitim-1.jpg

rize-milli-egitim-12.jpg

rize-milli-egitim-13.jpg

rize-milli-egitim-14.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.