Rize OSB 300 Kişiye İstihdam Sağlıyor

Rize OSB 300 Kişiye İstihdam Sağlıyor

Rize Milletvekili Muhammed Avcı, bölgede 300 kişiye istihdam sağlayan Rize Organize Sanayi Bölgesi'ni (OSB) ziyaret etti.

 AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı ve beraberindeki heyet Rize Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti.

 
Avcı ile birlikte burada düzenlenen toplantıya Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Genel Meclis İbrahim Türüt, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, Rize OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize OSB Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Cevahir, AK Parti Kalkandere İlçe Başkanı Hasan Ayyıldız, Rize İl Genel Meclisi Kalkandere İlçesi Üyeleri Mehmet Öztürk ve Hasan İbar, Rize OSB Müdürü Hasan Günal ve kurum avukatı Şahin Kukoğlu katıldı.
 
Organize Sanayi Bölgesi hakkında genel bilgilendirme sunumu yapan bölge müdürü Hasan Günal, güncel ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 
Avcı, 300 kişiye istihdam sağlayan, 7 firmanın faaliyette olduğu ve 11 firmanın da inşaat çalışmalarının devam ettiği Rize OSB'nin her zaman yanında olduğunu ve her türlü sorununun bizzat takipçisi olacağını belirtti.

 
Toplantının ardından bölge firmalarından Lazer Isı, Metal Teknik, Rize Ekstrakt ve Pakçaysan'ın yerinde incelemesi yapıldı. İncelemenin ardından heyet bölgeden ayrıldı.






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.