RİZE, RENKLİ VE BÜYÜLÜ BİR ATMOSFERE BÜRÜNECEK. RİZE SBL TARAFINDAN DÜZENLENEN "ROMAN KAHRAMANLARI FESTİVALİ," İL GENELİNDEKİ 14 LİSENİN VE 200'DEN FAZLA ROMAN KAHRAMANININ KATILIMIYLA 28 ARALIK  PERŞEMBE GÜNÜ

RİZE, RENKLİ VE BÜYÜLÜ BİR ATMOSFERE BÜRÜNECEK. RİZE SBL TARAFINDAN DÜZENLENEN "ROMAN KAHRAMANLARI FESTİVALİ," İL GENELİNDEKİ 14 LİSENİN VE 200'DEN FAZLA ROMAN KAHRAMANININ KATILIMIYLA 28 ARALIK PERŞEMBE GÜNÜ GERÇEKLEŞECEK

Rize Sosyal Bilimler Lisesi, Dünyanın En Güzel Festivaline Ev Sahipliği Yapıyor

Rize, renkli ve büyülü bir atmosfere bürünecek. Rize Sosyal Bilimler Lisesi tarafından düzenlenen "Roman Kahramanları Festivali," il genelindeki 14 lisenin ve 200'den fazla roman kahramanının katılımıyla gerçekleşecek. Edebiyat ve kültürü buluşturan bu özel etkinlik, 28 Aralık 2023 Perşembe günü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Festival, paneller ve kostümlü performanslarla dolu zengin bir program sunarak katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşatacak. Ziyaretçiler, kendi sevdikleri roman kahramanlarına dönüşerek etkinlik alanında keyifli anlar yaşama şansı bulacak.

Açılış saati 09.30'da gerçekleşecek olan festival, tüm Rizelilerin ve ziyaretçilerin katılımına açık olacak. Etkinlik, kahramanların hikayelerini paylaşmaları, edebi değerlendirmeler ve interaktif sohbetlerle dolu bir gün vadediyor.

Festivalin düzenleyicileri, etkinliğin kültürel bir köprü kurma amacını taşıdığını vurgulayarak, herkesi bu renkli şölene davet ediyor. Festivalde, roman kahramanlarının yanı sıra edebiyatseverlerin buluşma noktası olacak çeşitli stantlar ve etkinlik alanları da ziyaretçilere keyifli bir gün geçirme fırsatı sunacak.

Siz Hangi Roman Kahramanı ile Sohbet Etmek İstersiniz?

Festival, sadece bir etkinlik değil, aynı zamanda ziyaretçilere kendi hayranlık duydukları roman kahramanlarıyla etkileşime geçme şansı sunuyor. Siz hangi roman kahramanı ile sohbet etmek istersiniz? Kostümünüzü giyin, hayalinizdeki dünyaya yolculuk yapın ve Rize'de bu büyülü günü kaçırmayın!

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.