Rize Saadet Partisi Rize Belediye başkan adayı Muhammet Yıldız Çaytv'yi Ziyaret etti

SP RİZE’DEN ÇAY TV’YE ZİYARET.BAŞKAN ADAYI MUHAMMET YILDIZ VE SP GENEL İDARE KURULU ÜYESİ HASAN UZUN İSMAİL TORLAK’I ZİYARET ETTİ

Yerel Seçim Yaklaşırken Siyasi Partilerin Belediye Başkan Adayları Da Çalışmalarını Sürdürüyor. Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Muhammet Yıldız Ve Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Uzun Bugün Çay Tv’yi Ziyaret Ettiler. Çay Tv Mikrofonuna Konuşan Uzun Ve Yıldız, Rize İçin Önemli Projelerinin Olduğunu Söylediler.

31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçim öncesi siyasi partilerde aday belileme süreçleri de devam ediyor. Saadet Partisi’nin Rize Belediye Başkan adayı Muhammet Yıldız, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan da kurumları ziyaret ediyor. Başkan adayı Yıldız ve Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Hasan Uzun Çay TV’yi ziyaret ettiler. 


YILDIZ: “MUHALEFETİ OLMAYAN BİR ŞEHRİN HİZMETİ OLMAZ”
Saadet Partisi Muhammet Yıldız, Rize’de ivedilikle yapılması gereken önemsediği projelerinden bir kaçını Çay TV mikrofonuna açıkladı.


UZUN: “SP OLARAK EN GÜZEL SEÇİM KAMPANYASINI GEÇİRECEĞİZ”
“Rize belediyesine talibiz” diyen Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Hasan Uzun, mevcut belediye Bakanının yapamadıklarını hayata geçireceklerini söyledi.


UZUN: “DENİZ DOLDURDULAR AMA CAMİ İÇİN BİR YER DOLDURAMADILAR”
Rize’de ki eksikliklere değinen Hasan Uzun 25 yıl önce sahilde yapılması planlanan cami inşaatının günümde gündemde olmamasını eleştirdi.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.