Rize Sahilinde Çalışmalar Devam Ediyor.

Rize Sahilinde Çalışmalar Devam Ediyor.

Başkan Bakırcı, Rize sahilinde devam eden çalışmaları inceledi.

Rize Belediyesinin başlattığı sahil çalışmalarının devam ettiğini bildiren Başkan Bakırcı, çalışmaların tamamlanması ile birlikte Sahilimiz çok daha güzel bir görünüme sahip olacak dedi.

Rize’nin tabiat ve doğa açısından Turizm’e elverişli olduğunu dile getiren Bakırcı, Allah’ın bahşettiği her şey ilimizde mevcut. Birçok şehir den çok daha fazla eko sistem açısından niteliğe sahibiz. Deniz, Sahil ,Tarihi ve Tabiat potansiyelimiz görülmeye değer dedi.

Başkan Bakırcı, Sahil de bulunan esnaflarla yapmış olduğu diyalogda, Turizm’e dikkat çekerek Rize Belediyesi olarak hedeflerimiz arasında Rize’yi Turizm şehri haline getirmek olduğunu söyledi. Karadeniz Otoyolunun geçmesi ile Denize girilebilecek bir Plajımız bile yoktu.  Belediyemizin çalışmaları doğrultusunda Çiftekavak’ta  her kesime hitap edebilecek bir Plaj oluşturduk.  İki yıldır iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Bununla kalmayıp Mühendislerimizin çalışmaları doğrultusunda Plajımıza Mavi bayrak alma yolundaki hazırlıkların da devam ettiğini söyledi.








Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.