Rize Şimal AVM, Ne Zaman Açılacak?

Rize'nin ilk alışveriş merkezi Şimal AVM'de çalışmalar devam ederken pandemi süreci nedeniyle Nisan ayında yapılması beklenen açılışı ertelenmişti. Peki Şimal AVM ne zaman açılacak?

Rize'de eski Atatürk Stadının yerine yapılması kararlaştırılan ve 2017 yılının Ağustos ayında temeli atılan Şimal AVM’nin içerisinde 30 bin metrekare kullanılabilir alan, 65 bin metre kare üç katlı otoparkı ile 1512 araç kapasiteli otopark yer alacak. 

rize-simal-avm-nin-acilis-tarihi-belli-oldu.jpg

Açılması halinde Rize Şimal AVM, dünya ve Türkiye çapındaki ünlü markaların, Rize’ye gelmelerini sağlayacak ve Rize ekonomisine önemli bir ivme sağlayacak.

simal-avm-2020icfoto-5e3e9ee39af8d.jpg

Projenin; şehrin kültürel ve sosyal açıdan gelişimini desteklemesi ve Rize’nin çevre iller ile gelecek turistlerin ilgi odağı olmasına büyük ölçüde katkıda bulunması hedefleniyor. 

aaaaa.jpg

Şimal AVM'nin 2020'nin Nisan ayında planlanan açılışı pandemi süreci nedeniyle ertelenmişti. Peki AVM ne zaman açılacak?

sxsxsxs.jpg

Rize'nin en önemli ticari projelerinden biri olan AVM çalışmalarına pandemi nedeniyle verilen ara sonlandırıldı. 1 Eylül'de çalışmalara tekrar başlanılan AVM'de sona doğru yaklaşıldı.

09-c30-1920x1125.jpg

Yüzlerce kişiye iş imkanı sağlaması düşünülen AVM'nin 2021 yılının ilk çeyreğinde açılması ve hizmete girmesi planlanıyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum