RİZE TİCARET BORSASI'NDA ALMANYA PAZARI, ÇAY SEKTÖRÜ İHRACAT FIRSATLARI  HAKKINDA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

RİZE TİCARET BORSASI'NDA ALMANYA PAZARI, ÇAY SEKTÖRÜ İHRACAT FIRSATLARI  HAKKINDA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

RİZE TİCARET BORSASI BAŞKANI MEHMET ERDOĞAN, MECLİS ÜYELERİ VE RTB ÜYELERİ, TÜRK ALMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI GENEL SEKRETERİ OKAN ÖZOĞLU,

GENEL SEKRETER YARDIMCISI SEVGİ KALAYCI VE UZMAN EZGİ ERDEM'İN KATILIMLARIYLA RİZE TİCARET BORSASI'NDA ALMANYA PAZARI, ÇAY SEKTÖRÜ İHRACAT FIRSATLARI  HAKKINDA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.


Toplantıda çay üretimin ihracatının arttırılması, Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası üyeliğinin faydaları, Almanya Ticaret Pazarı hakkında bilgilendirme, Almanya'da şirket kurulumu nasıl yapılmalı ve Almanya'ya ihracat yapmak isteyen firmalara tavsiyeler konuşuldu.

rize-ticaret-borsasi-12.jpg

Toplantıda konuşma yapan RTB Başkanı Erdoğan, “ Özellikle Türk çay sektörü olarak hedefimiz ihracatımızın arttırılmasıdır. Bu minvalde toplantının sektörümüze büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. İhracatımızı arttırma adımlarında Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nın bizi desteklemesi önemlidir. Çay sektöründe gerek nihai ürünün ihracatında, gerekse nihai ürünün orada paketlenip pazarlanmasında büyük katma değer sağlanacaktır. Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası’na bizleri desteklediği için teşekkür ediyorum. İhracat hedeflerimize ulaşmada Almanya öncü olabilir, İnanıyorum ki çay sektörü çok kısa zamanda hedeflediği ihracat rakamlarına ulaşacaktır” dedi.

Toplantı Başkan Erdoğan'ın Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası heyetine hediye takdimiyle sona erdi.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.