Rize Ticaret Odası Başkanı Erdoğan, "Aşkale-Rize Hızlı Treni Rizemizi Kalkındıracak"

Rize Ticaret Odası Başkanı Erdoğan, "Aşkale-Rize Hızlı Treni Rizemizi Kalkındıracak"

Aşkale-Rize hızlı tren projesini değerlendiren Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, "Ben inanıyorum ki Aşkale-Rize hızlı tren hattı projesi çay ve turizmden sonra ilimizin kalkınmasında önemli rol oynayacak" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Rize milletvekili Muhammed Avcı tarafından müjdesi verilen Aşkale-Rize hızlı tren projesini değerlendiren Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, "Ben inanıyorum ki Aşkale-Rize hızlı tren hattı projesi çay ve turizmden sonra ilimizin kalkınmasında önemli rol oynayacak" dedi.


Konu ile ilgili bir açıklama yapan Erdoğan, "Herkesin bildiği üzere AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı’nın dünkü açıklamasında Aşkale-Rize arasında hızlı tren hattı müjdesi verdi.

Rizemize sosyoekonomik olarak büyük değer katacak tren yolunu yıllardır üzerinde çalıştığımız lojistik merkeze bağlayacak bu proje için başta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve aylardır bu projeyi hayata geçirebilmek için çalışan Milletvekilimiz Sayın Muhammet Avcı’ya, Milletvekilimiz Sayın Hayati Yazıcı’ya, Milletvekilimiz Sayın Osman Aşkın Bak’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Aşkale-Rize hızlı tren hattı projesinin çay ve turizmden sonra Rize'nin kalkınmasında önemli rol oynayacağına inandığını da belirten Erdoğan "Rizemize önemli değerler katacak bu projeye birlik ve beraberlik içinde destek vermeliyiz. Aşkale-Rize Hızlı Treni ülkemize, bölgemize ve ilimize hayırlı olsun." dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.