RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI VE TOBB YÖNETİM KURULU ÜYESİ ŞABAN AZİZ KARAMEHMETOĞLU: ULAŞTIRMA BAKANLIĞI YETKİLİLERİNE ÇAĞRIDA BULUNDU. OVİT TÜNELİ YAN YOLLARI UNUTULMUŞ DURUMDA

Türkiye'nin önemli projeleri: birisi 138 yıllık hayalin gerçekleştiği Ovit Tüneli diğeri ise 14,5 kilometre uzunluğuyla Türkiye ve Avrupa'nın en uzunu, dünyanın ise 3'üncü uzun tüneli olan Zigana tüneli.

 Bu iki mega proje de halkın hizmetine açıldı… Zigana Tüneli’nin tüm bağlantı yolları da tamamlandı, ancak Ovit tüneli için aynı şeyi söylemek mümkün değil… Vatandaş komşu tüneli örnek göstererek Ovit Tünel’indeki bağlantı yollarının halen daha yapılmamasına şaşırıyor. “Bu konuda sıkıntımız” var diyen Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Aziz  Karamehmetoğlu, Yeni Zigana Tüneli ile Ovit Tüneli’ni karşılaştırdı: “bizim yol unutulmuş bir halde” dedi, Ulaştırma Bakanlığı yetkililerine çağrıda bulundu.
KARAMEHMETOĞLU: “LOJİSTİK MERKEZDE ÇALIŞMALAR YAVAŞLADI”

Rize'nin İyidere ilçesinde yapımı devam eden Lojistik Merkezi projesi de Başkan Karamehmetoğlu’nun gündemindeydi: çalışmaların yavaşladığını söyledi.
 


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.