Rize Ticaret ve Sanayi Odası’na Süpriz Aday

Rize Ticaret ve Sanayi Odası’na Süpriz Aday

Rize Ticaret ve Sanayi Odası’na Sürpriz Aday mı Geliyor?

Önümüzdeki Mayıs ayına ertelenen RTSO seçimlerine 3. Sürpriz aday mı geliyor?

9 Şubatta yapılması gereken RTSO seçimlerine 2 Adayın isimleri geçiyordu.Son derece hararet ve hareketli günler geçiren ilimizde seçimlerin ertelenmesi dolayısıyla yerini şimdilik sessizliğe bıraktı.

RTSO Seçimleri rtso Numan Toprak Rize Ticaret ve Sanayi Odası’na Süpriz Aday

Daha önce RTSO Yönetim kurulu başkanlık seçimi için mevcut Meclis Başkanı Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU ile; Eski ANAP İl Başkanı Siyasetçi ve İşadamı Mustafa MATARACI adaylıklarını açıklamışlardı . Ancak; Türkiye genelinde ertelenen tüm oda seçimlerinin ardından aradaki süreninde uzun oluşu nedeniyle 3. Aday çıkabileceği kulislerde, hem de siyasi yelpazede; ve de kamuoyunda tartışılmaya başlamıştı.

İşte bu ara zaman dilimi içerisinde aday olması muhtemel olan YKM Rize Yönetim Kurulu Başkanı, İşadamı, Tüccar ve Uzun yıllar Rize’de Ticaretle iştigal eden; aynı zamanda birçok sektörlerde faaliyetleri olan Numan TOPRAK acaba adaymı oluyor?

KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan Numan TOPRAK, caytvhaber.com yazarlarından Orhan Yazıcılar’a yaptığı açıklamada; “Bu konuda kesin kararımı henüz vermiş değilim. Ancak odanın çalışmalarına ve Rize’nin birçok sorunlarına da uzak değilim.İlimizde çok güzel şeyler yapıldı . Ancak daha yapılacak çok yapılacak işlerin ve büyük projelerin hayata geçirilmesi gerektiği bilincini taşımaktayım. Esnaf arkadaşlarımın bu konuda benim üzerime yoğun talebi olmaktadır. Süreninde uzatılmasından dolayı çok önemli bir karar aşamasındayım diyerek buna rağmen şimdilik her şeyin hayırlı olacağı inancındayım.” Dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.