Rize Ülkü Ocakları'ndan 23 Nisan Etkinliği

Rize Ülkü Ocakları'ndan 23 Nisan Etkinliği

RİZE ÜLKÜ OCAKLARI,MURADİYE İLKOKULU'NDA DÜZENLENEN 23 NİSAN ETKİNLİĞİNE KATILDI.PROGRAMA ÖGRENCİLER VE VELİLERİN YANI SIRA RİZE ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI MEHMET ALİ YILMAZ VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İLE MHP RİZE MERKEZ İLÇE BAŞKANI SEÇKİN MEMİŞOĞLU DA KATILDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Muradiye İlkokulu'nda 23 Nisan programı düzenlendi. Programa ögrenciler ve velilerin yanı sıra Rize Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile MHP Rize Merkez İlçe Başkanı Seçkin Memişoğlu da katıldı.

rize-muradiye-ulku-ocagi-12.jpeg

Programda milli güreşçi ve tekvandocuların düzenlediği spor gösterisi beğeni toplarken çocuklar kendi elleriyle baskı yaparak eğlenceli vakit geçirdi.

rize-muradiye-ulku-ocagi-13.jpeg

Programda 23 Nisan'ın önemine vurgu yapan Rize Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Yılmaz "Çocuklarımızın mutluluğunu görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Ülkü Ocakları olarak düzenlediğimiz etkinlikler, Genel Merkezimizin çocuklara yönelik çıkardığı yayınlar ile geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza büyük bir önem veriyoruz. Milli ve manevi değerlerimize bağlı nesiller yetiştirmek en büyük önceliğimiz. Bu vesileyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, bizlere bu vatanı emanet eden başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün kahramanlarımızı minnetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

rize-muradiye-ulku-ocagi-14.jpeg

Òte yandan 23 Nisan vesilesiyle Başkan Yılmaz'ın Rize Ülkü Ocakları'nda bulunan makam koltuğuna Mehmet Yakup Yılmaz adlı 13 yaşındaki çocuk oturdu.

rize-muradiye-ulku-ocagi-15.jpeg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.