Rize üzerine düşeni yaptı

Rize üzerine düşeni yaptı

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, U20 Dünya Kupasında Rize’de oynanan Türkiye-Kolombiya müsabakasında tribünleri doldurup tüm Türkiye’nin takdirini toplayan Rizeli seyircilere teşekkür etti.

Türkiye’de ilk kez oynanan U20 Dünya Kupası müsabakalarında 7 ilde yapılan maçlarda tribünlerde en çok seyirciyi toplayan Rize taktir topladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı 7 il arasında en çok seyirciyi Rize’nin topladığını hatırlatarak, “Bu tip organizasyonlar hem ülkemiz hem de ilimiz için önemli fırsatlardır. Rize ayağına gelen bu fırsatı iyi değerlendirdi. Hemşerilerimiz bu organizasyonu sahiplendi. Stadyumda 13 bin 15 biletle seyirci yerini aldı. Bizim stadyumumuz 16 bin kişilik. Yüzde 85’in üzerinde bir doluluk yaşandı. Bu organizasyon içerisindeki en kalabalık maç oldu. Maç geç saate oynanmasaydı ve iki maç birleştirilmeseydi tribünler yüzde 100 dolar ve çok sayıda seyirci dışarıda kalırdı.

Olması gerekipte hiçbir yerde olmayan bazı sivil toplum kuruluşlarının dışında, sivil toplum kuruluşlarımız. Belediyelerimiz ve kaymakamlıklarımız el biriliği ile bu işin üstesinden geldik. Umut ediyorum ki 6 Temmuz tarihinde ilimizde oynanacak son müsabaka da hemşerilerimiz tribünleri dolduracaktır. İlimizi mahcup etmedikleri için hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.