RİZE VALİSİ İHSAN SELİM BAYDAŞ, 4 AYLIK GÜVENLİK VE ASAYİŞ ÇALIŞMALARINI EMNİYET MÜDÜRÜ, JANDARMA KOMUTANI VE SAHİL GÜVENLİK KOMUTANI İLE ÇALIŞMLARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLEDİ

VALİ BAYDAŞ, 4 AYLIK ASAYİŞ VE GÜVENLİK VERİLERİNİ PAYLAŞTIDÖRT ANA BAŞLIK ALTINDA GENEL BİR DEĞERLENDİRME YAPILDI

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, 4 aylık güvenlik ve asayiş çalışmalarını değerlendirdi. Valilik'te düzenlediği basın toplantısına Emniyet Müdürü Murat Türesin, Jandarma Komutanı Albay Ali Güngör ve Sahil Güvenlik Komutanı Mustafa Kürşat Taştan katıldı.
Şok uygulamalar, trafik uygulamaları, narkotik ve narkotik suçlara yönelik faaliyetler ile hakkında hüküm kararı olmasına rağmen yakalanamayan kişilerle ilgili dört ana başlık altında genel bir değerlendirme yapıldı. Dört aylık sürede 401 operasyon gerçekleştirildiğini belirten Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, bu operasyonların detaylarını paylaştı.


542 ŞOK UYGULAMASI YAPILDI

Vali Baydaş, şuana kadar 542 şok uygulamasının yapıldığını bildirdi.
OKUL ÇEVRELERİNİN GÜVENLİĞİ SAĞLANDI
Okullarda yapılan bilgilendirme faaliyetlerinin yanında yine okul çevrelerinde de geniş çaplı uygulamalar yapıldı.
ŞÜPHELİ ŞAHISLARA YÖNELİK OPERASYONLAR YAPILDI
Suç işleme potansiyeli olan ve dışarıda dolaşan şahıslarla yönelik yapılan operasyonlarda 178 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi.
KAÇAKÇILIKLA İLGİLİ 183 OPERASYON YAPILDI
İl genelinde kaçakçılıkla ilgili 183 operasyon yapıldı. Vali Baydaş, bu operasyonlar kaç kişinin yakalandığını açıkladı.
TRAFİK DENETİMLERİNDE 461 OLAYA MÜDAHALE EDİLDİ
Trafik denetimleri ile ilgili hem kent merkezinde, hem Karadeniz sahil yolunda, hem de jandarma bölgesinde ki yolların tamamında 461 olaya müdahale edildi.
 


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.