RİZE VALİSİ İHSAN SELİM BAYDAŞ BASIN MENSUPLARI İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ. GÖREVE BAŞLADIĞI İLK GÜNDEN İTİBAREN SAHADA OLDUKLARINI BELİRTEN VALİ BAYDAŞ, “TEK GAYEMİZ ŞEHRİMİZE HİZMET ETMEK” DEDİ

İlk günden bu yana şehrin trafik sorunu ve kültür-turizmin çeşitlendirilmesi ile ilgili konuların konuşulduğunu ifade eden Baydaş, bunlarla ilgili çalışmalara başladıklarını söyledi.

Vali Baydaş, Rize Valiliğince başlatılan Çay Sokağı projesinin devam edeceğini vurguladı.
İyidere lojistik limanı da Valinin gündemindeydi. “Mersin, Çandarlı ve Filyos Limanından sonra dördüncü büyük lojistik liman olacak” dedi.

Baydaş, şehrin önemli projelerinden biri olan şehir hastanesi ile ilgili de “bir endişeniz olmasın” açıklamasında bulundu.
Rize’nin önemli turizm yerlerinde bilinçsizce yapılan bungalovlar ilgili konuşan Baydaş, bu büyümenin kontrollü bir şekilde sağlanması için düğmeye bastıklarını ifade etti. Ayrıca ruhsat şartına dikkat çekti. 
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılığı görevinin ardından Rize valiliğine atanan Baydaş, Spora önem vereceklerinin altını çizdi.
Rize’de kaliteli bir bürokrasinin var olduğunu hatırlatan Baydaş, birlikte her şeyin üstesinden gelebileceklerini söyledi.
Toplantıya katılan Vali yardımcıları da basınla tanıştı.  
1.    Hüseyin aydın
2.    Murat Öztürk
3.    Hatice cemre İncesu
 


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.