RİZE VALİSİ KEMAL ÇEBER LGS SINAVI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA

RİZE VALİSİ KEMAL ÇEBER LGS SINAVI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Rize Valisi Kemal Çeber, 6 Haziran Pazar günü yapılacak Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesinde tüm hazırlıkların yapıldığını dile getirdi.

6 Nisan Pazar günü liselere geçiş sınavı(LGS) kapsamında tüm hazırlıkların tamamlandığını dile getiren Çeber, Tüm hazırlıkların tamamlandığını okulların pandemi kuralarına göre ayarlandığını öğrencilerden temaslı ve pozitif olması durumunda da sınava katılabileceklerin ifade ederek tüm öğrencilere başarılar diledi. Çeber,“Pazar günü LGS sınavı var.

Ben Rize’den genel atmosferi biliyorum ki, tüm Türkiye’nin her tarafından her türlü tedbirler alındı. Katılan tüm öğrencilerimize canı gönülden başarılar diliyorum. Öncelikle onların sağlığı ve huzuru bizler için çok önemli. Arzu ettikleri liselerde okuya bilmeleri bizim için çok önemli. Bu noktada arkadaşlarımız uzun süredir hazırlanıyor. Tüm öğretmenlerimiz, tüm okullarımız hazır.

rize-temilzik.jpg

Zaten her öğrenci kendi okulunda sınava girecek. Pandemi şartlarına göre okullarımız hazırlandı. Milli Eğitim Teşkilatımız hazırlandı. Örneğin, o gün bir öğrencimizin pozitif olduğunu öğrendiğimizde onu başka bir okulda sınava alacağız. Bir öğrecimiz temaslı olduğunu öğrendiğimizde de hemen onu temaslılara uygun hazırladığımız okulda sınava alacağız. Dolayısıyla LGS için bütün hazırlıklarımız tamam. Tüm velilerimizin ve öğrencilerimizin için rahat olsun.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.