RİZE VALİSİ KEMAL ÇEBER VE RİZE BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ METİN ÇAYTV CANLI YAYININDA DEPREM BÖLGESİNDE DEĞERLENDİRDİ. AYRINTILAR ÇAYTV HABER BÜLTENLERİ VE www.caytvhaber.com'da

BÖLGENİN NABZINDA ASRIN FELAKETİ KONUŞULDU

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldı. İlki 7,7 ikincisi 7,6 büyüklüğündeki deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı.

Zamana karşı yarışın sürdüğü kentlerden halen daha umutlandıran haberler de geliyor. Devlet bütün imkanları ile seferber oldu. Türkiye’nin bütün kurum ve kuruluşlarının yetkilileri de bölgeye akın etti. İlk günden bu yana deprem bölgelerinde yaşananları izleyicileri ile buluşturan Çay TV en sıcak gelişmeleri ve mucize kurtuluş haberlerini de ekranlara taşıyor. Her hafta faklı konu ve konukları ile bölgenin nabzını tutan Orhan Yazıcılar ve Bilal Öztürk’ün sunuculuğunu yaptığı programda bu hafta gündem depremdi.

Bölgede yaşananlar ve bugün gelinen son durum sıcak görüntülerle anlatıldı. Bölgede bulunan önemli isimlerde canlı telefon bağlantısı ile oradaki son durumu anlattı. Rize Valisi Kemal Çeber, ilk günden itibaren Rizeli ekibin deprem bölgelerinde canla başla çalıştıklarını söyledi.

Rize’den giden 2 bin 733 kişi hem arama kurtarma faaliyetlerinde hem de diğer alanlarda görev yapıyor. Deprem bölgelerinde seyyar tuvalet ve banyo en acil ihtiyaçlar arasında…
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin de böyle söyledi ve orada yaşanan durumu özetledi.
Rize Belediyesi depremzedeler için tüm imkanları seferber etti.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.