Rize Valisi Kemal ÇEBER'den Hemşireler Günü Mesajı

Rize Valisi Kemal ÇEBER'den Hemşireler Günü Mesajı

Hemşirelik; özveri, sabır ve hoşgörü kavramlarını içinde bulunduran, diğer mesleklerde olduğu gibi, toplumsal ihtiyaçlardan doğan, insan hayatıyla yakından ilgili olan bir önemli bir meslektir.

Hemşirelerimiz, sağlık hizmetlerinde kalitenin arttırılması ve tüm vatandaşlara ulaştırılabilmesi konusunda aldıkları eğitim ve görev bilinci doğrultusunda büyük çaba göstermekte, sağlık problemleriyle karşı karşıya olan vatandaşlarımıza umut ve yaşama sevinci kazandırabilmek için, ihtiyaç duydukları sevgi, şefkat ve ilgiyi göstermekte, üstlendikleri sorumluluğu eksiksiz yerine getirerek, gece- gündüz fedakârca çalışmaktadırlar.
Covit-19 pandemisi ile mücadele verdiğimiz bu günlerde, sağlık çalışanlarının ne kadar önemli bir görevde bulunduklarını, özellikle hemşirelik mesleğinin ne kadar kutsal olduğunu bir kez daha anlamış olduk. Her şartta, her koşulda ve yoğunlukta hemşirelerimiz fedakarca hizmet vermeye devam ettiler. 
Bu duygu ve düşüncelerle, pandemi sürecinde her zaman olduğu insan hayatının öneminden ödün vermeksizin, sonsuz sabır, her türlü özveri, gayret ve sevgi ile mesleğini icra etmeye çalışan, sağlık sistemimizin vazgeçilmez unsurlarından birisi olan değerli hemşirelerimizin Hemşireler Günü ve Hemşireler Haftasını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Kemal ÇEBER

Rize Valisi
 


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.