Rize Valisi Kemal Çeber'in 10 Kasım Mesajı

Rize Valisi Kemal Çeber'in 10 Kasım Mesajı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 82. Yıl dönümünde saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk Milleti’ne karşı haince planların yapıldığı, vatan topraklarının parçalanmaya yeltenildiği bir dönemde, üstün bir yetenekle liderlik yaptığı Kurtuluş Savaşı’nı zaferle sonuçlandırmış, Kadim Milletimizin özgür ve bağımsız yaşayabileceği Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuştur.

Askeri deha, ileri görüşlülük ve devlet adamlığı gibi vasıflarıyla yaşadığı dönemin ve dahi bugünün en önemli liderlerinden biri olarak kendisinden sonra gelen liderlere de örnek olmuştur. Bu sayede sadece milletimizin değil tüm insanlığın saygı ve sevgisini kazanmış bir liderdir.

İstiklalimize ve istikbalimize kast eden veya etmeye niyetlenen içerideki ve dışarıdaki düşmanlarımıza karşı millet olarak geçmişte olduğu gibi gelecekte de her daim birbirimize kenetlenmeye devam edeceğiz. 

Milli ve manevi değerlerimizi sonsuza dek yaşatma azminde Büyük Önder Atatürk’ün üstün yetenekleri, fikir ve düşünceleri dün olduğu gibi bugün de yolumuzu aydınlatmaktadır. Bu yolda bizlere düşen görev; Atatürk’ün Türk Milletine bıraktığı emanetlere sahip çıkıp onları koruyup geliştirmektir. O’nun milletine olan inancı hiçbir zaman karşılıksız kalmayacaktır. 

“Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır…” 

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Vefatının 82. Yıl dönümünde, hayatı boyunca sürdürdüğü bağımsızlık mücadelesinde gücünü Aziz Milletine olan inancından ve güveninden alan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bu uğurda canlarını feda etmiş aziz şehitlerimizi, gazilerimizi şükran, minnet ve saygıyla anıyor, Rizeli hemşerilerime saygılar sunuyorum.K

Kemal ÇEBER

Vali

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.